Tehnički kutak > Styling skutera

Velike muke malih majstora :)) Problem kod poliranja!

<< < (10/18) > >>

ZverkO:
E sad kad bi se nasao neko da pojasni samo poliranje sa tom kredom...
Kad ona ide?Pre il posle smirglanja? ??? ???
I kako se koristi?Scim ide...? ??? ???
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

grbi128:
koristi se nakon smirglanja to znam,a vjerojatno se malo kreda protrlja po krpi nekoj(ili cemu vec) i udri roĐo... :dontknow:

giannelli:
nisam nikad radio sa kredom, al postupak bi kod mene bio isti kao i sa pastom, znaci pastom sam namazao cijelo deklo pa utrljao sa krpom, s kredom bi ismirglano deklo namazao, znaci kredom prelazio preko dekla i kasnije ovim nastavcima izvlacio sjaj.

nek me netko ispravi ako je kriv ovaj nacin.

ZverkO:
jbg ne znam...
al dok ja sutra iz smirglam pa cu onda videti hoce li mi biti do krede ;D
za lak sam se predomislio necu...preporucio mi pitaNS da ne prskam a i moguce je da od toplote ZUTI.... :dontknow:

3alfa3:
kreda....

stavi se nastavak na busilicu. Broj okretaja nije prevelik, ali ni premalen. Upali se busilica i kreda se prisloni na nastavak koji popije malo krede (ta kreda je masnjikava). To je to.

smedja kreda je za malo grublje poliranje (ali puno finije od smirgla, cak i onih velike granulacije), a plava za vrlo visoki sjaj.
Polira se nakon sto se smirgl papirima dodje do kraja nakon kojeg vise papirom nije moguce izvuci sjaj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju