Tehnički kutak > Styling skutera
Velike muke malih majstora :)) Problem kod poliranja!
grbi128:
na drugom katu u brodomerkura(pemo kraj tommya) :icon_thumright:
giannelli:
ok, hvala budem pogledao sutra, taman da nanovo poliram deklo kad ga je ova kisa zasrala. :)
grbi128:
np,sutra cu i ja to uzet...imaju samo 3 seta...i jos sam nabavio aluminij za podnice...bit ce veselja
(ps. nisi mi odgovorio za boju :icon_thumright: )
ZverkO:
ne znam al mi se cini d su ti za poliranje pre fini... ???
ja sam uzeo ovaj set + cetku
http://img520.imageshack.us/my.php?image=s4022045mr4.jpg
izaslo me nekih 3 evra al max!
i na busilicu i polako pici dok ne skines farbu al pazi ako uzmes ili ako uzmete neku grubu cetku mogu ti ostati risevi veliki i ima da se jeb*s
ko ja ja sad moram sa smirglom da isvlacim sve ogrebotine pa kad sve izvucem onda 400.600.800.1500.2000 to je sasvim ok....i onda na kraju puro pasta il polir pasta...da se izvuce ono crno od smirgle i onda lak...da se zasjaji....
tako cu bar ja raditi od sutra uvece :toothy12:
ako nekom jos nesto treba tu sam...
pitaNS:
--- Citat: gianelli - 27 Siječanj, 2009, 16:00:09 ---mene zanima takoder ovo za bezbojni lak, no nikad nisam dobio konkretan odgovor,da deklo poliram i naspricam bezbojnim, dal bi bezbojni uhvatio na poliranoj povrsini? te jel bi pozutio lak od topline dekla? :S
--- Kraj citata ---
kad našpricaš bezbojnim izgubi se malo sjaj...Puuuno je bolji sjaj bez laka...pričam iz ličnog iskustva......Od topline dekla ti ne bi požutio lak, ali nemaš potrebe farbati deklo bezbojnim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju