Tehnički kutak > Styling skutera

Velike muke malih majstora :)) Problem kod poliranja!

<< < (6/18) > >>

ichko:
Ma i ovo je extra ispalo...  ja sam odradio deklo sebi skroz sa smirgalama ali nikako kdo nas negdje da nadjem pastu za poliranje, ali bas nikakve nema...

White:
Jedno pitanje...zoki ovo što si radio na deklo bili se mogli blokovi tako ispolirati...? :notworthy:

vjeko86:

--- Citat: White - 26 Siječanj, 2009, 21:25:46 ---Jedno pitanje...zoki ovo što si radio na deklo bili se mogli blokovi tako ispolirati...? :notworthy:

--- Kraj citata ---

Pa naravno da bi se mogli,samo koliko će ti to trajati tako uglancano je već pitanje,jer ako se voziš po svakakvoj cesti
točak će ti ponabacati i prašine i vode,ništa te ne košta da uzmeš šmirg u ruke i deri, :happy3:

zoki_NRG:
ja sam blokove ocistio, sa purol pastom, dosta sam trljo, i sjaji se....bez smirglanja...

White:

--- Citat: vjeko86 - 26 Siječanj, 2009, 21:48:02 ---
--- Citat: White - 26 Siječanj, 2009, 21:25:46 ---Jedno pitanje...zoki ovo što si radio na deklo bili se mogli blokovi tako ispolirati...? :notworthy:

--- Kraj citata ---

Pa naravno da bi se mogli,samo koliko će ti to trajati tako uglancano je već pitanje,jer ako se voziš po svakakvoj cesti
točak će ti ponabacati i prašine i vode,ništa te ne košta da uzmeš šmirg u ruke i deri, :happy3:

--- Kraj citata ---

Ma po normalnoj cesti i to nekad...budem ovih dana ih sredio pa nabacim sliek :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju