Općenito > Generalno o skuterima
yamaha aerox ili derbi 50 open!!!
dhorvat:
--- Citat: gianelli - 27 Siječanj, 2009, 17:35:45 ---kao sto je napisao da ga ne misli tunirati, uzmi derbi-a, jer serijski aerox minarelli masina nema ni 3konja i ne giba s mjesta, dok je piaggiova masina na derbiu je malo nesto jaca, al realno gledajuci obojica ne idu brzo serijski.
--- Kraj citata ---
Konji nisu bitni, jer to kaj piše na papiru je sve samo ne točno. Po tome je baotijan jači od aeroxa, a to definitivno nije :nono:
Serijski aerox ima među današnjim serijskim skuterima vrlo dobre performanse i ima jako dobar start s mjesta :icon_thumright:
Zamjerka je što je puno tvrđi i neudobniji od ostalih skutera, ali time i stabiliniji. Ali zato uvijek postoji 1000 kuna skuplja aerox replica koja ima obrtomjer, plinski amortizer i još brdo sitnica koje popravljaju opći dojam skutera. :icon_thumright:
S druge strane, koliko čujem GP open isto odličan, tako da je ovdje ipak stvar ukusa. Sjedni na jednog i na drugog pa nek ti prvi dojam prosudi ::)
sven_vx:
po meni bez razmisljanja uzmi aeroxa 1-2 godine star dobro ocuvan za 1000-1200€ max,i neces fulat...a sada sve zavisi sta ti se vise svida,meni derbi nije bas nesto poseban... :icon_thumright:
180fxr:
Cagiva mito :toothy3:
doc-sr150:
--- Citat: 180fxr - 27 Siječanj, 2009, 19:04:07 ---Cagiva mito :toothy3:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
malaguti f12:
--- Citat: dhorvat - 27 Siječanj, 2009, 15:00:32 ---
--- Citat: malaguti f12 - 25 Siječanj, 2009, 22:56:23 ---al da je derbi racing definitivno derbi
--- Kraj citata ---
šminker :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
haha pa da necu ovaj naspicani rox :laughing7: :toothy9: :toothy9: šala
naravno rox mi je vjerojatno najljepsi skut al mi ide na ku*ac jer mi je nesto tipa opel klibre
svaki mora bit bar nesto nadrkan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju