Ostalo > Sportski kutak
cro cop UFC
Goran:
Meni je fakat žao što je izgubio na takav brutalan način i obrukao se za sva vremena!Ali tako mu i treba zato što je umišljen i podcjenjuje protivnike!Mirko nebi izgubio da je u borbu ušao odlučno, bez kalukliranja jer Gonzagha je od njega mnogo lošiji kao i Randleman koji ga je pobjedio - to je isti slučaj, Mirko će tržiti revanš i ubit će ga ko svinju, da se Mirko bori s njim još deset puta Mirko bi ga deset puta pobjedio!!!on si to nije smio dopustiti, ima još 4 borbe prema ugovoru, da je ovu pobjedio borio bi se za prvaka odradio bi još 2 borbe i mogao bi se na častan način oprostiti od karijere, ovako se mora izvlačiti iz govana a borbu za prvaka UFC-a če se malo načekati naravno ako će pobjeđivati!Tolike godine iskustva a ponaša se i razmišlja kao balavac!kroz to je već jednom prošao zar nije naučio lekciju!?!Previše novaca i zasićenosti vode do ovakvih poraza nema više onog inata i želje za uspjehom!!!Morao bi si malo posložiti kockice u svojoj glavi! :sad1:
enigma:
mislim da je ovo početak kraja velike karijere crocopa..
morat će odradit još to što treba po ugovoru i to je to...ipak je čovjek doživio 5 nokouta a nakon 3-ćeg se treba ostavit sporta, da nebi bilo posljedica po njegovo zdravlje...
inače čim je mirko bio srušen i laktaren vidjelo se da će teško doć k sebi, a kad ih je sudac digao mirko onak smušen nije vidio niš...
grozno mi je izgledalo kako mu je noga ostala izvrnuta...zaista grozno... :angry7:
Nikon:
mirko uopce nije izgleda svoj..
mislin najava odlicno sve.. on seta do ringa i gleda u pod... koji to borac gleda u pod.. triba izgledat ratnicki a ne ko picic...
a u ringu situacija ko protiv fedora.. vrti se oko njega i ceka.. ajd da se odmjerava prvih 20 sec... al ono pola runde ni udarac nije zada... onda ide opalit i udre dovoljno sporo da mu ovaj uvati nogu i baci ga na pod... a svi znamo kako brzo on moze tuc nogom i kako jako....
uglavnom.. on je izvrstan borac po sposobnostima, ali nema sve u glavi..
prakticki nije osvojia nista,... a moga je osvojit sve..
triba je ostat u k1 dok ne uzme pojas... on je otisa zbog novaca na ultimate fight..
dobro ajd... odeee zbog love situacija takva..
u prideu je bia odlican kiksa par puta... al je moga opet doc do borbe za prvaka,a ovako ima samo jedan grand prix turnir.. sta se moze osporit ko ogroman uspjeh jer se potrefi da nisu sve top borci.. pa ono..
i ode on na ufc po jos love.. daju mu malog muju za prvu borbu... drugu dovedu zivotinju.. i eto ti... dobro je ziv osta...
eh od x mogucih reakcija on je sve napravia 100% kad je ovaj potega nogon... virujen da je bia u banani prije toga.. inace nebi onako ruke spustia i namistia glavu...
Mr J:
CroCop je pobijedio Gorilu Gonzagu!!!
Razlika koja dijeli vrhunske sportase od ostalih je u tome sto oni znaju gubiti, znaju to prihvatiti i nositi se sa time jer su psihicki jaki...
Nimalo mi se ne svidja bojkotiranje video snimke borbe izmedju Mirka i Gonzage, kada Mirko pobijedi vrti se stalno na TV-u a kada bude nakautiran nigdje nista, kao rusi mu se reputacija...
Reputaciju si rusi sam kada naganja zenske okolo i prsi se...
Mislim ono, on je odlican borac i ako si vrhunski sportas i od toga zivis, onda dok se boris shvati to ozbiljno i budi u tome do kraja, pa se lijepo poslije povuci i radi sto hoces i uvijek ces ostati svima u lijepom sjecanju i bez mrlje, a ovako sam od sebe radi klauna...
enigma:
slažem se...borbu protiv randlemana nismo ni vidjeli...
zaista, treba biti častan i u porazu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju