Ostalo > Sportski kutak
cro cop UFC
enigma:
ja čeko do 4,30 i nisam dočeko..gledao snimku...
da, lagano je dobio, čestitke svakako... :icon_thumright:
samo izgleda da su mu za debi dali nekog debila, s obzirom da je bježao cijelo vrijeme...to je vjerojatno zbog love koja je plaćena crocopu za prelazak iz pride-a..
al dobro, vidjet ćemo šta će bit dalje...volio bi da pokori i USA kao što je japan... :glasses9:
StreetRunner:
Ma ovi je njega proba odman u početku nokautiran jer on je mislija da se mirko neće odman prilagodit pa kad je vidija da mu te neće ić baš kako triba prisra se je a mirko ga je lipo nokautira
eladio:
:-[ :dontknow: :-[ :-[
mrcina:
10 sekundi prije isteka prve runde mirko je nokautirao samoga sebe svojim razornim highkickom.
prvo ga ja grdosija mijesila po podu pa su ih jedno 20sec prije kraja digli na noge.
nakon 10 sec biježanja od brazilca mirko je dobio takav šut da roknuo ko vreča na pod a nakon toga još tri u tikvu za svaki slučaj, a znate kakvi su udarci bili, mene da rokne završio bih dva metra pod zemljom, to ti je slično da se nađeš malju na putu i da te pogodi u glavu.
Mr J:
Gledao sam i nisam mogao vjerovati... Mirko je od pocetka borbe bio neaktivan, djelovao je uspavan... Mrzim sto nije nista naucio od onog poraza protiv Randelmana, tj. bio je radio i vrhunski se spremio ali opet se opustio kao "lako cemo" mislim da bi mu ovaj poraz mogao zapecatiti karijeru...
Brutalan knock out, Gonzaga je bio spreman, odlucan i hrabar i svaka mu cast! Ja liku skidam kapu!
Ovo je prodao Filipovicu i vjerujem da nikada nikome vise nece...
Ne znam, Mirko mi je djelovao sav neki u k***, ne svidja mi se, Cikatic je imao drugaciji stav prema borbama, nije se ovako opustao i podcjenjivao protivnike...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju