Ostalo > Sportski kutak

Svjetsko prvenstvo u rukometu - Hrvatska

(1/4) > >>

enigma:
dakle malo da prokomentiramo naše rukometaše....

vidim da se dižu kako se približava završnica...ja mislim da možemo do kraja...

bit će gadno s francuzima, al vjerujem u naše dečke, i znam da imamo najbolju ekipu...

PROOF:
ak pobjedimo slovacku kaj bumo,onda nam nije vazna bas utakmica s francuzima sad....

enigma:
dakle, dobili smo slovake 31-25, igrali smo koliko je bilo potrebno za pobjedu, to je ok, doziranje forme.

sad su na redu francuzi s kojima ćemo se, vjerujem, sastati i u finalu....ja bi sada odmarao u toj tekmi, balića i vorija, nek igraju mlađi, ionako je rezultat nevažan, jedino ukoliko želimo birati protivnika u polufinalu...

inače u drugoj skupini što se igra u zadru će biti krajnje zanimljivo do samog kraja....

Danska     4     3     0     1     129     120     6
Njemačka    4    2    1    1    122    106    5
Poljska    4    2    0    2    119    111    4
Norveška    4    2    0    2    108    110    4
Srbija    4    1    1    2    121    133    3
Makedonija    4    1    0    1    104    123    2

danci igraju protiv njemaca zadnju tekmu,dok norvežani protiv poljaka traže prolaz u polufinale...

srbi i makedonci nemaju šanse.

šta mislite tko će uspjeti proć u polufinale?

igor27:
mislim da če danci pobijediti nijemce :dancee:sigurno jer mislim da su se njemci do sad provukli

norveška nema šanse sa poljskom  :party0049:i onda čemo mi izgubiti sad od francuza i idemo na poljake u polufinalu koje čemo naravno :violent5:i u finalu

idemo na francuze jer če oni dobiti dansku i na kraju če nama francuzi :blowjob1: :blowjob1:

tak ja mislim da če završiti ali ne mora tako i biti

dino gp1:
Mislim da njemci nemaju šanse protiv danaca :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju