Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (17/60) > >>

Drnda:

--- Citat: Početnik - 25 Veljača, 2009, 21:13:13 ---nasa baka jelica je godinama naslanjala lakat na hladan beton ili mramor... i onda je umrla... udarlo ju auto  :drunken_smilie: nemoze se rec kolika gramaza rolica dok sam ne isproba...

--- Kraj citata ---
moze se barem okvirno da ne kupuje 10 razl. tezina.. a to mu mogu dati samo oni koji iz iskustva na tom skutu znaju :icon_thumright:
ja kazem negdje oko 5 ili malo teze..

hac:

--- Citat: brzzzi - 24 Veljača, 2009, 21:21:45 ---eo momci da se malo uozbiljimo pa da snimimo i neko ubrzanje....

naravno prvo savjet oko štelanja ovoga pa onda snimanje

setup je:
cylindar je malossi gus sport 70 AC bušen pa prvu specijalu tuned by hac
svječica denso top. vrijednost 8
karb dellorto 20,5 = dizna 88 =  klipić 40
malossi multivar = rolice rms 6,2
malossi delta kvačilo = bijeli federima = serijski sentralni
stage6 R/T zvono
novi serijski remen
malossi E16 gljiva
auspuh stage6 pro

može savjeti ako se nešto treba promjeniti....

--- Kraj citata ---

stavi 9tku obavezno,zračnjak je to i još naturpijan

brzzzi:
e hacm može 9 ili može i veća tipa 10.....? lik nema 9 nego moram čekati, a 10 ima na lageru...

hac:
10tka je prehladna sad po ovom vremenu,jbg,8ca je nategnuta,može proć dok je ovak hladno vani ali nije se za igrat

brzzzi:
pozz ekipa nakon duuuuge pauze što zbog zime što zbog nedostatka dijelova i brzze nam pošte.....

uglavnom veliki update.....

počinjem sa tehničkim na kojem sam danas bio.....prošao sam ali iz drugog puta hahah frajer me rušio zbog "prebučnog auspuha" hahaha ja reko glupane aj vidi da se to dere iz karba (bila improvizirana gljiva), ali što češ...nabavio original air box i samo nagurao na karb i tišina, ali naravno da sam morao i serijski auspuh staviti.....ma katastrofa.....

a onda dobre vijesti od kuče stigli mi dijelovi koje sam čekao preko 2mj... ugl fali gljiva, ali sve je tu.....

pila pred tehničkim....čak je i svoj prijevoz imala....

stigla nova malossi delta

također i malossi wingbell (trebao je biti stage6 R/T ali dobro)

a sve to povezuje malossi X-kevlar

na torq polutke (45 stupnjeva)

i obavezno čep za ulje (da se malo kompresija poveća)

kontam da bi to bilo sve dok ne dođe i gljiva ili pečurka kako za kog....e da gljiva je malossi E16

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju