Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (2/60) > >>

brzzzi:
kontam....mogao bi probati taj ljubičasti centralni role oko 6,0 - 6,5 grama ostavim ove bijele federiće i znači neka dizna 80 na dellorta 20,5....

isse osto mi fotić negdje u garaži....sad ga treba i naći.....

brzzzi:
eo napokon sklopio sve plastike na scoot i malo postezao šarafe koje sam uspio naći.....hehe....upalio i nešto počeo trokirati pa u iberturažu pa neće upaliti....na kraju poludio i uvezem ga u garažu kad ono sa privremeng tk karba curi gorivo....e reko jeb....ti sve...joj jedva čekam da dellorto stigne....slike su na kompu samo ih moram resajzirati....

Drnda:

--- Citat: brzzzi - 25 Siječanj, 2009, 14:44:50 ---eo napokon sklopio sve plastike na scoot i malo postezao šarafe koje sam uspio naći.....hehe....upalio i nešto počeo trokirati pa u iberturažu pa neće upaliti....na kraju poludio i uvezem ga u garažu kad ono sa privremeng tk karba curi gorivo....e reko jeb....ti sve...joj jedva čekam da dellorto stigne....slike su na kompu samo ih moram resajzirati....

--- Kraj citata ---
midlim da imas istu situaciu kao ja sa malosi dellortom 19 ne zatvara plovak ok i curi benga... a za iberturazu pogledaj di lovi fals zrak

brzzzi:
hvala na savjetu, ali me to trenutno ne brine toliko jer mi stiže delorto 20,5...

evo i slikica

Drnda:
pase li odblokirani cdi ( mislim na kopcanje) na novog, samo otkopcati stari i ukopcati novi, bez neke kemije oko cvikanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju