Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
neer:
ej brzzi nemoj palit skut vise mozda ti je spuh progorio crijevo od ulja sutra cemo to sve porjesavat---ako curi niz nogar ulje onda je kod pumpe problem znaci ono crijevo 100%
brzzzi:
eo opet update...promjenio ulje castrol tts za sthil ono za 2t motore (čuo sam da je bolje od tts-a) kao tts ne sagori ili tak nešt....sutra-prekosutra budem završio i prirubnicu pa postam slike da vidite kako to izgleda kad je home made.....
@ neer smrade jedan nisi se probudio jooooj.....stvarno nisi fora.....
brzzzi:
eo kako bi trebala izgledati ta famozna prirubnica kada je gotova......valjda sutra....hehehe
neer:
klosari odvratni jebeala ih ona lipa krvava prije su prodavali bolje habsburske besavne i s super obradom sad odrezu i ostave tako strasno gadi mi se taj habsburski ja kad sam uzimao hrgi u istoj firmi bili su oni obradjeni srhovi izbruseni....eh da kad bude ovaj povario prirubnicu odma cemo ju malo dotjerat iznutra ako bude potrebno.mislim da netrebas polirat iznutra jer neces puno postici vec su one glatke iznutra eventualno malo preci s purol pastom i to je to ali duper si ovo napravio samo da je deblji flah bio pa bi ti taj tvoj moga pretokarit i napravit ravnu podlogu a nista onda cemo stavit dihtung i stegnit toliko da dihta da ne popuca kuciste lamela kao kod hrge
brzzzi:
onak danas neslavno propala ta ideja sa prirubnicom....sranjeeeee.....ovak u pon lijepo u trgovinu i kupiti od fxr-a i nekako pripasati to i gotovo...
onak j#bote već dva tjedna nemogu upaliti zbog glupe prirubnice....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju