Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (37/60) > >>

Drnda:
toliko meni ide uz saginanje ili vjetar u ledja sa ovim spuhom na njemu.... moralo bi to ici brze

neer:
ide stvarno dobro ma sta dobro predobro..moje je misljenje da bi bilo bolje jos malo ustelat prijenos.hhh podjebavam brzog ma samo karb rjesit do kraja i mirna bosna.s mojih 90kg on ide 95 ma moze on navuci 100 rezi mi ruke  :toothy12:

Lazo:
slabo, slabo  :icon_tongue: ..... meni je sa slabijim kitom i tim spuhom i nepoštelanim karbom mogo ić 100 km/h (znači do G u nazivu) :icon_thumright:

brzzzi:
budete vidjeli kako to ide sam da ga popravim PONOVO.....opet nešto zeza....upalim ga i samo neka stavim filter zraka on se ugasi ili ako mu probam dati gas opet se ugasi....jedva radi u leru, ali radi.....neznam što se to moglo dogoditi.....budem rastavio ponovo namotaje da se pregledaju....karb nije očistio sam ga, a i svječicu sam probao drugu staviti nije ni ona!

evo kako je krenulo....popravio ja šarafe na deklu i reko da ga malo provozam, dam ja full gas i kad sam ga oduzeo samo se ugasio..kad sam ga išao paliti ništa samo u leru radi i to je to....stavim filter gasi se.....dam gas gasi se....koji kur..??!?!?!

radomir.g:
Lamele?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju