Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
brzzzi:
eo scoot je na uštelavanju i to stručnom...za sad po nekim sudovima je struja, ali ne mora biti :dontknow: ....budemo vidjeli što dalje.....ugl. projekt ne stoji nego se jaaaaako polako kreće... :icon_thumright:
brzzzi:
evo simptoma.....pri nekih 3/4 gasa sa opterečenjem (kočnica stisnuta) počne "kihati" i pucati iz auspuha te gubi snagu.....sad promjenjen je CDI isprobao sam jedan odblokani i jedan blokani i isto se događa....
promjenjena je i bobina, ali nije ni do nje opet se isto događa.....da li ima netko možda NAMOTAJE da može POSUDITI na dan - dva samo da probam da nisu oni!
ja sam iz Osijeka!
inače u leru je jako miran i fino prima gas ali kad dođe opterečenje katastrofa (pucanje i "kihanje") svječica isto nije....
Drnda:
samo cu reci da se meni to dogadja po kisi kada mi se instalacije smokre na nekome mjestu...
Lazo:
--- Citat: brzzzi - 09 Srpanj, 2009, 02:12:22 ---evo simptoma.....pri nekih 3/4 gasa sa opterečenjem (kočnica stisnuta) počne "kihati" i pucati iz auspuha te gubi snagu.....sad promjenjen je CDI isprobao sam jedan odblokani i jedan blokani i isto se događa....
promjenjena je i bobina, ali nije ni do nje opet se isto događa.....da li ima netko možda NAMOTAJE da može POSUDITI na dan - dva samo da probam da nisu oni!
ja sam iz Osijeka!
inače u leru je jako miran i fino prima gas ali kad dođe opterečenje katastrofa (pucanje i "kihanje") svječica isto nije....
--- Kraj citata ---
meni se to događalo kad sam poštimo prijenos za onaj tvoj spuh.... riješio sam to kad sam stavio ngk platinum svjećicu
neer:
stavio je platinum imao je iridium isti k**ra* se dogadjao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju