Tehnički kutak > Styling skutera
..zadnji žmigavci sr-od auta..
JUKY:
znači mislim skinit onde dosadne klempave žmigavce i stavit gore one male bočne žmigavce od auta..e sad kako to spojit da rade normalno šta je sve potrebno...
i da sprijeda su prednji žmigavci žuti e sad sam ih mislio zatamnit s kojim sprejom da to radim i ako stavim onako tamnije oće li se uopće išta kroz to vidjeti..
doc-sr150:
iz prednjih žmigavaca izvadiš samo one žute plastike koje su preko žarulje...a ako imaš žuto vanjsko staklo onda kupi prozirno...a zadnje žmigavce normalno spojiš i moraju radit jedino ako nestavljaš led žmigavce... :headbang:
JUKY:
..znači samo spojim žice..ne trebaju mi nikakvi releji ili nešto ::) ::)..
nisam te skužio za prednje..znači žute kričave standardne plastike, pa bi mi bilo boljee da su crni nego žuti al najbolje prozirni bi li to mogao kako izvest bez kupnje prozirnih :o :o
PROOF:
--- Citat: JUKY - 24 Siječanj, 2009, 23:36:38 ---..znači samo spojim žice..ne trebaju mi nikakvi releji ili nešto ::) ::)..
nisam te skužio za prednje..znači žute kričave standardne plastike, pa bi mi bilo boljee da su crni nego žuti al najbolje prozirni bi li to mogao kako izvest bez kupnje prozirnih :o :o
--- Kraj citata ---
prefarbaj ih u prozirno heheheh....nemozes.......
JUKY:
..otprilike cijena tih prozirnih žmigavaca?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju