Općenito > Generalno o skuterima

Kociona celjust

(1/2) > >>

Drnda:
zania me za koliko love se da nabaviti kociona celjust zadnja za sf2 i koja bi osim one AJP seriske mogla ici...

Freak:
U forticaru nova dode 700 kn tako da je puno isplatijije uzet rabljenu.

Drnda:

--- Citat: Freak - 24 Siječanj, 2009, 23:28:20 ---U forticaru nova dode 700 kn tako da je puno isplatijije uzet rabljenu.

--- Kraj citata ---
:o :o :o :o :o jbt. za ono g#vn% dati 700 kn, pa jesu oni normalni, jos u je sam doma izglodati zubima... a zna li tko koliko se krecu cijene polovnih i da li ide koji drugi proizvodjac osim AJP, tipa brembo , tokico, nissin :laughing7: :laughing7:

n0n4m3:
meni je rekao cjenu preko 800 kn  :toothy12: onaj u peugeota ..

nabavio polovnu za 200  :icon_thumright:  nekome sam s foruma poklonio staru jer mi je pukao dio gdje se odzracuje pa se nisam htio j*bat s tim nego uzeo drugu .. mozda je cak nesto uspio napravit  :toothy9:
mislim da je to hrga bio ...

Drnda:

--- Citat: n0n4m3 - 25 Siječanj, 2009, 02:22:01 ---meni je rekao cjenu preko 800 kn  :toothy12: onaj u peugeota ..

nabavio polovnu za 200  :icon_thumright:  nekome sam s foruma poklonio staru jer mi je pukao dio gdje se odzracuje pa se nisam htio j*bat s tim nego uzeo drugu .. mozda je cak nesto uspio napravit  :toothy9:
mislim da je to hrga bio ...

--- Kraj citata ---
i u mene nesto slicno,vlasnik prije sjeba taj ventil...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju