Općenito > Generalno o skuterima

Piaggio Skipper 150cc-Pitanje oko skutera ???

<< < (4/5) > >>

Piaggio Skipper 150 4_t:
Kao i što sam naslov govori..: "Prije par dana kupio sam Piaggio Skipper 150 4t .Pun Rezervar 17 KM  moze oko 150 Km preć s punim rez...Max brzina je 90 km/h ali msm da bi trebo ici vise!.2001 g, plava boja i prešo 15000 Km ...  Počelo mi je nešto "lupati" msm da je to Lanac zar ne ? Promijenit cu lanac,ulje i filter ulja,diftung,Karike,Svijećicu(samo neznam koju),isuhat karburator i filter od goriva cu stavit...........KOlika bi mu brzina trebala biti i bili mu više išta trebo mijenjati....?

BetaArk12:
skipper 125 mi je isao oko 105 km/h , a prijatelj sa 150 kubika skipperom me prestigne bez problema , skipper 150 kubika mora ic 110 najmanje , ako ide 90 , onda nevalja !

Piaggio Skipper 150 4_t:
Viditcemo kad mu promijenim ovo :)

KTM:
Bolje uzet neku 50-tu nego ovo...

steeef:
seriski možda oko 95 realne brzine,po satu bi trebalo pokazivat preko 100 svakak..
svi znamo kak ide vx125 koi ima 11 kw s tim dae ovaj skiper zračno hlađeni leader sa 9kw tak da su mu i performanse nešt slabije od vxa..ali mašina je nepoderiva ako se pravilno postupa s njom..
nikak nije bolje 50cc od ovog,em zbog velke  da se ne jebeš s policijom i blokiranjem prije tehničkog,em zbog mogućnosti čuniranja i ubacivanja 125/200/250cc lc mašine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju