Tehnički kutak > Tuning skutera

svijecica ne pase???? aerox

<< < (3/4) > >>

andy:
Imao sam i ja bisera dost... Sad kad idem čitat svoje stare postove umirem  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

PROOF legendo, hahahahaha  :notworthy: xD

PROOF:
a meni bilo sumnjivo jbt kako je sad ova tak tanka hehehe :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

PROOF:

--- Citat: igor.sb - 24 Siječanj, 2009, 13:48:34 ---nije zvaka za seljaka  :toothy12: :toothy12:

moras skinut ovo gore, kljestima skines, nemoj zubima, cestitam jos malo pa ces uspjet po prvi puta sam staviti novu svijecicu  :toothy11:

--- Kraj citata ---
hvala hvala..........

dhorvat:

--- Citat: PROOF - 24 Siječanj, 2009, 14:44:25 ---
--- Citat: igor.sb - 24 Siječanj, 2009, 13:48:34 ---nije zvaka za seljaka  :toothy12: :toothy12:

moras skinut ovo gore, kljestima skines, nemoj zubima, cestitam jos malo pa ces uspjet po prvi puta sam staviti novu svijecicu  :toothy11:

--- Kraj citata ---
hvala hvala..........

--- Kraj citata ---

Meni je prije dok sam bio veći noob nego sada stalno ispadala lulica sa svjećice. Jer nisam znao da mi je otpala ona guma koja drži lulicu pritisnutu na svjećicu. I onda sam došao u dućan, kupio onu gumenu lulicu za 70 kn (NGK) i od tada mi je potrebna ova kapica koja se našerafi na svjećicu. Ali zato drži odlično budući da je gumena lulica. A k tome je i zadihtan spoj da mogu i kroz duboku vodu ić  :uff: :bacva:

PROOF:

--- Citat: dhorvat2 - 24 Siječanj, 2009, 15:21:55 ---
--- Citat: PROOF - 24 Siječanj, 2009, 14:44:25 ---

--- Kraj citata ---
hvala hvala..........

--- Kraj citata ---

Meni je prije dok sam bio veći noob nego sada stalno ispadala lulica sa svjećice. Jer nisam znao da mi je otpala ona guma koja drži lulicu pritisnutu na svjećicu. I onda sam došao u dućan, kupio onu gumenu lulicu za 70 kn (NGK) i od tada mi je potrebna ova kapica koja se našerafi na svjećicu. Ali zato drži odlično budući da je gumena lulica. A k tome je i zadihtan spoj da mogu i kroz duboku vodu ić  :uff: :bacva:

--- Kraj citata ---
tako msa i ja imal na minibikeu i zat omi je sad bilo cudno :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju