Ostalo > Svijet računala i mobitela
opet ja i moji problemi...
Losinj:
samo da ti kazem da si imao srot napajanje i opet si kupio srot napajanje,trebo si uzet nesto sto je provjereno,dobro i to je provjerena al je ustanovljeno da je srot :toothy9:
inace takva napajanja su znala ic sa kucistima kad kupis,ono pisu silni vati na njima a iskoristivost jako mala....kuis
i na napajanju se nebi trebalo stedit :icon_thumright:
...:::Masla:::...:
ewo po 4. puta pitam jel to sada jače nego moje ili nije ??? ??? ???
speedburn2:
--- Citat: ...:::Masla:::... - 23 Siječanj, 2009, 22:39:19 ---ewo po 4. puta pitam jel to sada jače nego moje ili nije ??? ??? ???
--- Kraj citata ---
samo ti to stavi, pise ti da mora biti jace od 350W, a tvoje je sad 400W, stavi to i radit ce
Losinj:
a sta da gledam samo sam ti reko da je to srot napajanje i da je rizik to metat unutra,jos pogotovo ako imas zescu il pristojnu pilu
Pupo:
--- Citat: Losinj - 23 Siječanj, 2009, 22:58:34 ---a sta da gledam samo sam ti reko da je to srot napajanje i da je rizik to metat unutra,jos pogotovo ako imas zescu il pristojnu pilu
--- Kraj citata ---
de netruj, ko da ima kvada, par giga memorije i par diskova i neku x2 garfu pa mu treba neznam kakvo napajanje. Po tvome codegen ispada najveći šrot od napajanja koje postoji a nije! Istina je da nije u rangu corsaira, fortrona al opet, ponavljam da će to od 400W terati bez problema tu tvoju konfu. Ipak u današnje vrijeme komponente moraju ispunjavat bar neke standarde.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju