Ostalo > Svijet računala i mobitela

opet ja i moji problemi...

<< < (6/7) > >>

...:::Masla:::...:

--- Citat: crogenie - 24 Siječanj, 2009, 18:52:17 ---Power Supply FORTRON 350W, ATX 2.0, HQ, PFC, 12cm fan - 225kn u ve-milu.

kad si vec zabrijo da oces promjeniti napajanje, a za tu tvoju kompu su sasvim dovoljna i klasicna napajanja od 140 kuna. Razliku sigurno neces vidjet, a onaj tko je reko da kad crkne napajanje povuce komponente za sobom, taj je u zabludi. :) napajanja sam promjenio mali milion, racunala sam slozio isto pun k, i nigdje mi nije trebalo nego jebacko napajanje. Tko ima neku bjesnu konfu, pa ga zanima jos i overclock - onda se ide na neko jebacko napajanje, a za onakvu konfu bilo koje je dobro.

--- Kraj citata ---

iako mi na grafičkoj piše da mora biti min 350W?
Uglavnom ako budem uzimao da uzmem fortron?

eladio:

--- Citat: ...:::Masla:::... - 24 Siječanj, 2009, 20:20:15 ---
--- Citat: crogenie - 24 Siječanj, 2009, 18:52:17 ---Power Supply FORTRON 350W, ATX 2.0, HQ, PFC, 12cm fan - 225kn u ve-milu.

kad si vec zabrijo da oces promjeniti napajanje, a za tu tvoju kompu su sasvim dovoljna i klasicna napajanja od 140 kuna. Razliku sigurno neces vidjet, a onaj tko je reko da kad crkne napajanje povuce komponente za sobom, taj je u zabludi. :) napajanja sam promjenio mali milion, racunala sam slozio isto pun k, i nigdje mi nije trebalo nego jebacko napajanje. Tko ima neku bjesnu konfu, pa ga zanima jos i overclock - onda se ide na neko jebacko napajanje, a za onakvu konfu bilo koje je dobro.

--- Kraj citata ---

iako mi na grafičkoj piše da mora biti min 350W?
Uglavnom ako budem uzimao da uzmem fortron?

--- Kraj citata ---

idemo iz pocetka,
1, da li ti radi komp sad?  :glasses9: radi, dakle nemas brige, ali evo ti jos nisi siguran..

2, pokreni program tipa prime i super pi, i stavi neki 3dmark da vrti u lupu paralelno s time, ako bude to izdrzao na neko vrijeme bez da se resetira, ili da se smrzne, onda nemas brige..

3, ako to sve drzi , pusti ovo napajanje i uzivaj  :icon_thumright:

crogenie:
Ma pusti te watte, da su ovi kineski 400W kako pise da jesu svijet bi bio puno ljepsi. Ne opterecuj se sa wattima previse, stavi staro napajanje u komp, pokreni everest, odaberi stress test, pa pokreni i negi 3d test software koji max. opterecuje graficku i ako komp ne zbloka il se ne resetira potrosi tih 220 kuna na rame.

...:::Masla:::...:
ma igram ja i igre kojekakve,i imam 100 programa uključenih i nikad mi nije ništa bilo,sve 5...

vekyyy:

--- Citat: ...:::Masla:::... - 24 Siječanj, 2009, 21:15:51 ---ma igram ja i igre kojekakve,i imam 100 programa uključenih i nikad mi nije ništa bilo,sve 5...

--- Kraj citata ---

e pa onda ti je napajanje dovoljno.. ako ti se komp nece da upali znaci da ti napajanje dovoljno ne vuce.. ako ti ovo sta imas upali komp zasto bezz kupovati novo? :sad1: nema smisla..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju