Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

vxr rastavljen skroz nanovo sve radim:))) reci te mi jel pametno sic u bjelo pit

<< < (2/6) > >>

marko209vx:

--- Citat: zoki_24 - 24 Siječanj, 2009, 13:57:36 ---ne prodajem ga vise,sve se radi novo ,a baca mi onako nije puno iz filtera ne vjerujem da mi je to faznog lanca mozda je do cilindra nisam siguran minja sam prstenove i brtve i prosa sam oko 1000 km i onda je poceo bacat na filter sto mislis da stavim garnituru od 200 vxr ili se da to rijesit nesto

--- Kraj citata ---
da se rijesit sigurno, samo treba otvorit i vidit sta je...
cuj nema ti potrebe 200 stavljat, jedno ako nije alu jer 180 sa multivarom ide dosta bolje nego serijski 200, sad ti vidi...

zoki_24:
onda necu uzimat kad kazes da nece ic bolje samo mi reci koliko to kosta taj multivar i jel dize potrosnju koliko ma ovi tjedan cu mu masinu gledat da vidim do cega mi tako baca jel to iberlaufa ili je u pitanju nesto drugo hvala ti na pomoci

Drnda:

--- Citat: zoki_24 - 25 Siječanj, 2009, 00:24:07 ---onda necu uzimat kad kazes da nece ic bolje samo mi reci koliko to kosta taj multivar i jel dize potrosnju koliko ma ovi tjedan cu mu masinu gledat da vidim do cega mi tako baca jel to iberlaufa ili je u pitanju nesto drugo hvala ti na pomoci

--- Kraj citata ---
mislim da je vario oko 900 kn, ne dize potrosnju, nema rupa u ubrzanju

zoki_24:
ej bia sam u piaggio u spltu servis variomat je 969 kn uzet cu ga i reka mi je da mi je dobro uzet kuplung isto da mi potrosnja nece porast toliko na to dvoje

marko209vx:

--- Citat: zoki_24 - 27 Siječanj, 2009, 22:55:43 ---ej bia sam u piaggio u spltu servis variomat je 969 kn uzet cu ga i reka mi je da mi je dobro uzet kuplung isto da mi potrosnja nece porast toliko na to dvoje

--- Kraj citata ---
to ti je rekao samo da zaradi. delta ti ni kurca ne daje na serijali.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju