Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

vxr rastavljen skroz nanovo sve radim:))) reci te mi jel pametno sic u bjelo pit

<< < (5/6) > >>

VXR_deda:
Anyway ... samo opušteno ...

teriyer:
meni je cilj na runneru vxr dobiti međubrzanje kao runner 180 dvotaktni sp standarni je li to mogu očekivati sa malossi kvačilom i malossi variomatom ? i je li za takvo nešto moram stavljati kit,karburator? ne zanima me krajnja brzina dosta mi je max brzina standardna od 120 km. Koliko grama kuglice(rolice) i koje boje federi mi trebaju za to?

marko209vx:

--- Citat: teriyer - 21 Ožujak, 2009, 21:46:37 ---meni je cilj na runneru vxr dobiti međubrzanje kao runner 180 dvotaktni sp standarni je li to mogu očekivati sa malossi kvačilom i malossi variomatom ? i je li za takvo nešto moram stavljati kit,karburator? ne zanima me krajnja brzina dosta mi je max brzina standardna od 120 km. Koliko grama kuglice(rolice) i koje boje federi mi trebaju za to?

--- Kraj citata ---
dobit ces sigurno, jer mutivar je najisplativija investicija sta se ulaganja tice...iako bi ti ja rade preporucio od polinia speed control variomat...malo je jeftiniji a ima znatno povoljniju krivulju snage...
sa kvacilom ces dobit bolji start, ono gubi ulogu kad se motor razvrti tj uhvati kvacilo...
netreba ti kit...
za federe i rolice potrazi po forumu ima 45543 topica o tom...

teriyer:
Je li smeta ako bi stavia recimo polini variomat i malossi kvačilo od dva različita proizvođaća?je li sve mora biti od jednog proizvođača?

sandro-sr:

--- Citat: teriyer - 21 Ožujak, 2009, 23:46:18 ---Je li smeta ako bi stavia recimo polini variomat i malossi kvačilo od dva različita proizvođaća?je li sve mora biti od jednog proizvođača?

--- Kraj citata ---

ne smeta :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju