Tehnički kutak > Styling skutera
izgled tapeciranog sica
GS-MAFIA:
nije loš izgled samo možda da je druge boje no o ukusima se ne raspravlja
Mr J:
A kvaliteta tapeciranja, izvucene linije itd...?
leofreak250:
--- Citat: GS-MAFIA - 02 Veljača, 2007, 11:58:24 ---samo možda da je druge boje no o ukusima se ne raspravlja
--- Kraj citata ---
da... ima i drugih lijepših boja... al ja sam samo dao primjer :icon_thumright:
--- Citat: Mr J - 02 Veljača, 2007, 12:24:55 ---A kvaliteta tapeciranja, izvucene linije itd...?
--- Kraj citata ---
e to je bitno, kako je on složen i ukomponiran... da izgleda na nešto...
meni se sviđa šta sa više boja možeš dobiti stvarno lijepi izgled :icon_thumright:
Punisher:
Pa pogledajte malo skuter pa ćete sve znati. Skuter ima pred kraj neku šipku tako da računam da je 99% kofer od iza.
Što znači da si je lik samo htio srediti neku normalnu navlaku da mu ide uz boju skutera, a ne da je htio napraviti nešto kičasto ili za ku**enje tako da je i više nego dobro napravljeno.
Možda su se neki nagledali dobrih i sređivanih skutera (ono da im život ne postoji bez toga), štoviše i ja volim gledati lijepe mašine (...i mašine :laughing7:) pa im ovo i nije nešto, ali još jednom kažem pogledajte cijelu sliku.
Moje mišljenje :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
StreetRunner:
--- Citat: mrcina - 02 Veljača, 2007, 11:28:39 ---nije imaš kaj protiv.ako da obrati se hepu da ti proširi vidike
--- Kraj citata ---
Dobro šta se živciraš odma ja se samp zajebajen,šta šiziš odman :dontknow: :headbang: :glasses9: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju