Tehnički kutak > Tuning skutera

Koliki bi trebao biti napon na svijecici???

<< < (3/6) > >>

Pupo:

--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 10:39:35 ---
--- Citat: RideRR4EveRR - 22 Siječanj, 2009, 10:32:55 ---meni opizdilo več masu puta na raznim motorima. Obično me prodrma par sekundi točno osjetim svaki takt  :laughing3: i onda se ugasi motor...

--- Kraj citata ---

Izmedu 20 000 i 50 000 u pravilu...ali se nebi cudio da ima i preko...struja je slaba tak da te moze trest ali ti nista nebude...ista stvar ko i s onim pistoljem za samoobranu..sam se zgrcis...jedino ak imas slabo srce ili tak nes onda moze bit opasno po zivot..

--- Kraj citata ---
Pa nije bitno koliko ima volta već ampera! :D Naravno govorim o struji opasnoj po život!

vladans:

--- Citat: Area51 - 22 Siječanj, 2009, 13:58:33 ---
--- Citat: RideRR4EveRR - 22 Siječanj, 2009, 10:32:55 ---meni opizdilo več masu puta na raznim motorima. Obično me prodrma par sekundi točno osjetim svaki takt  :laughing3: i onda se ugasi motor...

--- Kraj citata ---

Izmedu 20 000 i 50 000 u pravilu...ali se nebi cudio da ima i preko...struja je slaba tak da te moze trest ali ti nista nebude...ista stvar ko i s onim pistoljem za samoobranu..sam se zgrcis...jedino ak imas slabo srce ili tak nes onda moze bit opasno po zivot..

--- Kraj citata ---
Pa nije bitno koliko ima volta već ampera! :D Naravno govorim o struji opasnoj po život!

--- Kraj citata ---

50-100mA su opasni po zivot, ako prelaze preko srca...

Benjamin:

--- Citat: Area51 - 22 Siječanj, 2009, 13:58:33 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pa znam..ipak sam strujic..zato sam i napisao da je struja slaba...jel se sa pojamom struja govori o jacini odnosnos amperima..a s pojamom napon o voltazi..

Drnda:
mene je stresla barem 20 puta, i dobro kazes, svaki takt osjetis, imas osjecaj kao da ti srce ne radi...

area mf:
alo nije bitna struja već NAPON!!!!!!!!!zbog velike razlike potencijala između + i - iskra preskače i tako pali smjesu...kakva struja...što je veći napon iskra je bolje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju