Tehnički kutak > Tuning skutera

SF zacukava

<< < (3/3)

BENNY:
Kolko ja znam večina motora koji su hladni tako trokira dok se ne ugrije.Kolko ga dugo griješ?

ivanm:
ma sve je radilo dobro stari bez beda, grijem ga minutu na čoku, al ovo nema veze s tim, skut jedva upali, pa se gasi, pa zacukava i to 3 km, nikad tako nije bilo, vozim skutere već 5-6 godina..
gore je sav base setup osim spuha koji je serijski, filter sam očistio, svječica druga, bit će da je do struje, sutra provjerim, žao mi je NRG-ja na kišu vodit, joooj..

neer:
i meni se to dogadjalo kad sam imao peugeot masinu.cijelu struju sam istekao i sve konektore ocistio i naspricao kontakt spreja ali opet isto...isto kad se zagrije fino radi

ivanm:
evo, rastavio sam sve konektore od paljenja do cdi-ja i bobine, našpricao sa WD40 i sad sve radi..
hvala svima..pozz..

SlowRider:

--- Citat: ivanm - 22 Siječanj, 2009, 07:17:05 ---evo, rastavio sam sve konektore od paljenja do cdi-ja i bobine, našpricao sa WD40 i sad sve radi..
hvala svima..pozz..

--- Kraj citata ---

--- Citat: Početnik - 21 Siječanj, 2009, 21:43:15 ---shvati to kao nesta normalno i meni je najednom poceo trokirat a na nizim temp nije svjecica i ostalo ok nije kisnuo ni nista ...  :dontknow:  nadoci ce

--- Kraj citata ---

Bravo majstore.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju