Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu

Sto su diode,led diode itd...

(1/5) > >>

zuzi497:
Evo mozete mi objasniti sto su DIODE,LED DIODE...cemu one sluze,jel su to dodatne male svjecice na motoru koje svijetle u raznim bojama tako da skuter izgleda ljepše?

n0n4m3:

--- Citat: zuzi497 - 20 Siječanj, 2009, 23:13:34 ---Evo mozete mi objasniti sto su DIODE,LED DIODE...cemu one sluze,jel su to dodatne male svjecice na motoru koje svijetle u raznim bojama tako da skuter izgleda ljepše?

--- Kraj citata ---

tebi ocito trebaju LED diode .. samo diode ne svijetle =) nego provode struju u jednom smjeru ..

a led diode svjetle .. imas raznih boja , velicina , jakosti... od par 20tak lipa do 5-6 kn i vise =)
s njima trebas kupit i razlicite otpore ovisno o tome ako ih spajas na 12V ... jer ce u suprotnome izgorjeti i mozes ih bacit ... inace rade na par volti .. 3-4 V

SlowRider:
Evo Gozz se potrudio i jako dobro objasnio:  :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5083.0

zuzi497:
Kuzim ja kako se to spaja i to...ali kako to izgleda na skuteru,gdje one stoje,kolike su velicine?Moze li netko staviti sliku tih led dioda koje svijetle na skuteru,da vidim kako to izgleda

180fxr:
imas u mom projektu SP by Đeky sliku kak svjetle......  Diode obicne sluze za pretvorbu izmjenicne struje u istormjernu ako cemo se bas pravit pametni.... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju