Općenito > Generalno o skuterima

lol i opet lol piaggio centar

<< < (3/3)

3alfa3:

--- Citat: Damir 2T - 21 Siječanj, 2009, 15:07:18 ---
--- Citat: speedburn2 - 21 Siječanj, 2009, 13:15:32 ---ja sam jednom u moto tradeu, kupovao rolice za speedfighta 2, i ljepo kazem trebaju mi rolice 16x13, 6 grama, on meni kaze da te nisu dobre nego trebaju serijske 9, ja opet ne trebaju mi 9 nego 6 i nakon 15 min jebanja mozak u mozak, on meni to proda, al i dalje tvrdi da te rolice ne pasu  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Trebo si mu reč Lole daj rolice i odi po veslo   :toothy10:

--- Kraj citata ---

Ma trebo je rec da ih hoce za napravit ogrlicu, ali su mu 9g preteske

dhorvat:
Ja kupio u Centru u Vukovarskoj Malossi Fly minarelli 107, kupio prije toga 3-4 seta rolica, na kraju kupio tamo Malossi radilicu i Malossi (Dellorto) fergazer 17,5 PHBN LS, Multivar, i nazovem zadnji puta da pitam neš za frenda i oni mi kažu da oni ne drže Malossi djelove, samo original Piaggio, Malossi nikad nisu ni držali.  :icon_scratch:

Ja pogledam da nisam krivi broj nazvao, al ipak poznam glas tog frajera kaj tam radi i naravno da je to bio pravi broj... I ostaje mi samo da napravim ovo  :uff:

i ovo:  :rofll: :rofll:

A da ne pričam kak sam tamo dolazio dvije godine da kupim 6,0 grama rolice iz Malossi kataloga (16x13) i uvijek su imali 7.0, 5.1 i između nikad ništa  :toothy12:

I svaki put ista priča, kao da budu dobili, baš su prodali prije par dana jedan set. Yea right  :drunken_smilie:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 21 Siječanj, 2009, 17:17:33 ---A da ne pričam kak sam tamo dolazio dvije godine da kupim 6,0 grama rolice iz Malossi kataloga (16x13) i uvijek su imali 7.0, 5.1 i između nikad ništa  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ja sam zbog toga isao u drugu drzavu, isplatilo se.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 21 Siječanj, 2009, 17:24:25 ---
--- Citat: dhorvat2 - 21 Siječanj, 2009, 17:17:33 ---A da ne pričam kak sam tamo dolazio dvije godine da kupim 6,0 grama rolice iz Malossi kataloga (16x13) i uvijek su imali 7.0, 5.1 i između nikad ništa  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ja sam zbog toga isao u drugu drzavu, isplatilo se.

--- Kraj citata ---

Eh, ja u to vrijeme niti sam mogo ić u Sloveniju niti sam znao nekoga tko se kod nas bavi s takvom tipom trgovine niti sam znao gdje u Sloveniji to kupit  :toothy12:

Znam samo da je Multivar za Minarelli u Piaggio Centru onda koštao 420 kuna a kevlar remen 240 kuna  :laughing7:

Damir 2T:
ne kužim se baš u pravila za ph u skuterima i ostale stveri što se toga tiče,ustvari nemam pojma.
Lik iz piagia meni soli pamet kak oni na trkama voze sa gusom  :toothy10: ko što sam reko nemam o tom pojma al mislim da ne voze sa takvim setupom ,ono kledam konja glava dinja  :toothy10: stvarno nakon toga nisam znao šta bi mu reko i kad je još mail poslo (on ili neko drugi) odma sam na wc moro ič  :kenjkenj:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju