Tehnički kutak > Tuning skutera

Pranje motora

<< < (7/11) > >>

ivan007:

--- Citat: ichko - 20 Siječanj, 2009, 18:18:00 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 20 Siječanj, 2009, 18:09:43 ---
--- Citat: Marekvz1 - 20 Siječanj, 2009, 14:52:10 ---ma u autopraonicu i nemaš brige. :toothy10:

--- Kraj citata ---
gledao sam decke kako typhoona peru u praonici sa mini washem..pa su ga poslje kurblali sat vremana da upali

--- Kraj citata ---

Bas zato i kazem,nikad u praonu, oni nit znaju prat, niti im je bitno tj ne vode racuna, samo to probaju st obolje nalickat,a to sto ga naliju dobro vodom,to je nebitno....

@ivan007, nije valjda da nisi prao generica... do nedjelje ocu otvorenu temu sa slikama tvoj motora, da se sija...inace ima da ti sredim d ate banuju :icon_biggrin:   ja kao postovalac te marke i modela nemogu to dozvolit na ovom forumu

--- Kraj citata ---
eee ma nije bas tako jbt pa nikad nije prljav ima 9600km em se nekvari jos se ni neprlja :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ichko:
@White
Siija se sve dok gane izvadis,a onda cudo.. :icon_biggrin:

@Ivan 007
Imenjace, rekoh ti, ozb, ionako nisi kacio slike motora na forum pa eto da iams veci razlog...daj malo postovanja prema motoru, makar iz razloga sto ovaj forum zbog toga i radi

neno20:

--- Citat: White - 20 Siječanj, 2009, 18:24:54 ---
--- Citat: neno20 - 20 Siječanj, 2009, 18:22:21 ---
--- Citat: White - 20 Siječanj, 2009, 18:19:25 ---
--- Citat: Bruno1990 - 20 Siječanj, 2009, 13:27:26 ---ja perem mini washem i nikad nisam problema imao, naravno ne prat dok je masina vruca.. :binkybaby:

--- Kraj citata ---

I ja sve 5 osim kad sam 1. mini wash u hladnjak pa ga shebo... :laughing11: Inaće odeš u konzum i za 5kn opereš cijeli skut ;D

--- Kraj citata ---
imamo konzum nemamo praonu u sklopu njega pa nije ovo ZG :laughing9:

--- Kraj citata ---

:laughing6: Baciš skut u more ćist ko suza :laughing7:

--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9:

ivan007:

--- Citat: ichko - 20 Siječanj, 2009, 18:27:36 ---@White
Siija se sve dok gane izvadis,a onda cudo.. :icon_biggrin:

@Ivan 007
Imenjace, rekoh ti, ozb, ionako nisi kacio slike motora na forum pa eto da iams veci razlog...daj malo postovanja prema motoru, makar iz razloga sto ovaj forum zbog toga i radi

--- Kraj citata ---
evo budem ga opro i sliko do kraja ovog tjedna :frajer:

ichko:
Eto tako, da i vidimo tvoju makinu, a i da ti vidis kako motor moze fino da se sija... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju