Tehnički kutak > Styling skutera
cijena boje
Benjamin:
to nije istina...boje se prema svjetlosti nanose na vise slojeva..recimo za narandasta treba na vise slojeva i mora svjetla podloga bit..dok za metalik crnu mora biti tamna podloga i manje slojeva treba..
I napisao sam ovisno o kojoj boji se radi..bas zato kaj je metalik su cijene full razlicite..napisao sma jos da sam za svoju boju dao tolko para..frend je za lamborgini narandastu perlu dao 590kn za pola kile..npr..
Naranvo na sve to ide jos i bezbojni lak...
mhr-team:
pa baš iz toga razloga što treba više slojeva treba i više boje...
to si dobro napisao, da je za svjetlije boje pogodnija svjetlija podloga dok je za tamnije obrnuto, znači tamnija podloga...
590kn za pola kile nije puno, jer ta je boja stvarno extra... meni je bratic za skut nabavio obsidian black, koja je još puno skuplja od te...
Benjamin:
Za moje potrebe preskupo..nikad nebi dao tolko para...drzim se onih baznih boja jefitnih..
Npr saznao jos pola kile metalic crna od golfa 5 oko 300kn kosta..
gun_rider:
8 deci za motor hahahaha šta sve neću pročitat lol
ja sam pitura sf-a sa nekih 3 deca boje bez hrapavih i bez felgi.
inače akril boje koštaju 150-160kn kilo a ne 80kn kako se piše
za metalik boje za bazu cijena varira...jaaako.
Benjamin:
--- Citat: gun_rider - 20 Siječanj, 2009, 23:08:04 ---8 deci za motor hahahaha šta sve neću pročitat lol
ja sam pitura sf-a sa nekih 3 deca boje bez hrapavih i bez felgi.
inače akril boje koštaju 150-160kn kilo a ne 80kn kako se piše
za metalik boje za bazu cijena varira...jaaako.
--- Kraj citata ---
pola kile crna akril polakiral dva seta oklopa za stalkera cijena farbe 50etak kuna...uzimao sam pola 0.5L crne i 0.3L roze znam da sam ostavio 100kn za boju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju