Općenito > Generalno o skuterima

danas sam pao

<< < (11/13) > >>

Genesis051:
Možeš, možeš.... A što misliš, da sam ja poživio na skuteru u gradskoj vrevi.. zato jer mi nitko nikad nije iznenada promijenio voznu traku...
Naučiš "čitat" vozače koje dostižeš !!!  Kad ima mjesta, nije problem, ali kad ima prostora, da se netko prešalta iz trake u traku, a ti ga dostižeš, i možda ti može prepriječit kretanje, to se da naslutiti... oni sporiji, koji manje paze, nisu ni opasni, jer i sporo promijene traku, a s tim ti daju i savršeno dovoljno vremena da reagiraš...oni "nervozniji" ti to daju i primjetiti...trzaju lijevo-desno... u namjeri da odaberu (sebi) povoljniju putanju naprijed...ali to sam već ionako napisal...

Genesis051:
Skužit ćeš !!!...  :laughing7:
Samo,  nastoj skužiti na mojim, i ostalim poukama, uključujući svoju pažnju, a nikako svoje padove...  :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Citat: Genesis051 - 11 Veljača, 2007, 00:22:46 ---Skužit ćeš !!!...  :laughing7:
Samo,  nastoj skužiti na mojim, i ostalim poukama, uključujući svoju pažnju, a nikako svoje padove...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e još kad bi kćer poslušala iskusnog ćaću :laughing7: :laughing9: :laughing7:

Doomsday:

--- Citat: StreetRunner - 12 Veljača, 2007, 21:14:18 ---
--- Citat: Genesis051 - 11 Veljača, 2007, 00:22:46 ---Skužit ćeš !!!...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
e još kad bi kćer poslušala iskusnog ćaću :laughing7: :laughing9: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Gene: 'DO AS I SAY, DON'T DO AS I DID!!!'
 :icon_tongue: :laughing7:

Genesis051:
Eh...ta.... Ja joj neću nuditi "stroj"... ako bude (ipak) sama nastojala, onda ću njoj ponuditi sve svoje informacije... uključujući ovaj forum... koje imam da nešto nauči NA TUĐIM GREŠKAMA, tako da, kad padne (jer to svakako neće izbjeći), to bude što je blaže moguće...
Vidio sam pred par tjedana curu, došla na benzinsku sa skuterom, zakočila, i složila se na bok... nije bilo brzine, samo se "spustila", ali se sva zacrvenila, očito ju "iznenadilo", da ne kažem prestrašilo, takvo ponašanje skuta...
Sav beton je bio mastan, što nije nešto novo na stanicama, ali njoj očito je...
Nadam se da vam je to poznato...auti su svakakvi, pa i stare "kante", i "slini" im ulje, koje se zadrži na takvim mjestima, kao što su benz. stanice, SEMAFORI (da se "bolje i sigurnije" zaustavite kad okrene na crveno)  itd.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju