Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi polutka - minarelli

<< < (7/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2009, 18:27:42 ---Sto si rijesio sa semerinzima posto ih nisi dobio?

--- Kraj citata ---

Nema ih kod nas u dučanu s lagerima, nema ih u ni jednom lager commerceu, nema ih u yamahi i još mi frajer u yamahi veli da su od kad postoje (prek 15 godina) prodali samo jedan par tih semeringa, i na kraju sam uspio na jedva jedvice izvadit sa starih polutki. Jedna je išla lagano al druga katastrofa. Sve zapečeno. Malo sam polio s vodom i sa fenom zagrijal pa je otpustio malo  :angry7:

dhorvat:
Evo stavio ZX-a nazad i mijenjao TOP Performances Nardo variomat za multivara i moram priznati da multivar na Malossi polutci stvarno obavlja svoj posao odlično, bolje nego TP variomat u svakom slučaju.

Ovo je bilo samo za probu, malo preteške rolice, fali mu još 500 okretaja, ali i sad ide odlično.

a u drugom mi malo zatrokiral motor je jer dugo radio na leru dok sam mobitel nariktal  :toothy12::

Ali, uvijek ima ali. Izgubio sam 10 na sat krajnje brzine budući da Malossi multivar ne diže remen do vrha nego je 3 mm variomata neiskorišteno:

Eto tolko od mene  :icon_thumright:

andy:
Ide ovo lijepo, bolje nego u prvom onom sa serijskim spuhom  ;D

A, možda ti je remen razlog krajnje :icon_tongue:

pitaNS:
konstantni obrtaji, nema rupa...znači definitivno multivar ispred svih!
prednost tp-a u krajnjoj...

kristijanSR70:
gdje si kupio polutku,koje pare, naravno za minarelli :toothy9: :toothy9: :toothy9:
nisam cito forum pa neznam dali je vec stavljeno di si kupio..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju