Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi polutka - minarelli
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2009, 17:44:55 ---@dHorvat, ako i tebi pomicna polutka dodje do zvona sto mi je jako sumnjivo jer imas serijsko zvono ??? trebao bi imati istu krajnju brzinu ako i ova dodje do zvona.
--- Kraj citata ---
Pa i imam istu krajnju :icon_scratch:
Sad sam upravo provjeril :toothy3:
Mogu reć da je vani dosta toplo. Trenutni start sam izgubio jer nakon kaj sam ošmirglal ferode kuplunga, izgleda da su opet postale slik nakon nekakvih 35 startova s mjesta s fol gasom :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: aprilija top - 19 Siječanj, 2009, 18:06:18 ---isto ko i 33 imam ja i 34 iste su
--- Kraj citata ---
Hoćeš reći da je potpuno ista "krivulja" širenja?
Ako je tako onda stvarno nema nikakve razlike :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 18:22:13 ---
--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2009, 17:44:55 ---@dHorvat, ako i tebi pomicna polutka dodje do zvona sto mi je jako sumnjivo jer imas serijsko zvono ??? trebao bi imati istu krajnju brzinu ako i ova dodje do zvona.
--- Kraj citata ---
Mogu reć da je vani dosta toplo. Trenutni start sam izgubio jer nakon kaj sam ošmirglal ferode kuplunga, izgleda da su opet postale slik nakon nekakvih 35 startova s mjesta s fol gasom :toothy12:
--- Kraj citata ---
Sto si rijesio sa semerinzima posto ih nisi dobio?
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2009, 18:27:42 ---
--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 18:22:13 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Sto si rijesio sa semerinzima posto ih nisi dobio?
--- Kraj citata ---
Treba na to pazit da mast ne izadje i zasere remen i sve ostalo.
Ako nakon voznje od 1km sve izgleda cisto, onda su mu dobri i serijski koje je (vjerujem) prebacio sa starih polutki.
Ako nije - eto razloga zasto je skut izgubio start ;D
SlowRider:
Izgleda da postoji i Stage 6 torq :icon_scratch:
A od Dopplera nema onaj rub koji bi dodirivao zvono...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju