Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi polutka - minarelli

<< < (6/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2009, 17:44:55 ---@dHorvat, ako i tebi pomicna polutka dodje do zvona sto mi je jako sumnjivo jer imas serijsko zvono  ??? trebao bi imati istu krajnju brzinu ako i ova dodje do zvona.

--- Kraj citata ---

Pa i imam istu krajnju  :icon_scratch:

Sad sam upravo provjeril  :toothy3:

Mogu reć da je vani dosta toplo. Trenutni start sam izgubio jer nakon kaj sam ošmirglal ferode kuplunga, izgleda da su opet postale slik nakon nekakvih 35 startova s mjesta s fol gasom   :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: aprilija top - 19 Siječanj, 2009, 18:06:18 ---isto ko i 33 imam ja i 34 iste su

--- Kraj citata ---

Hoćeš reći da je potpuno ista "krivulja" širenja?

Ako je tako onda stvarno nema nikakve razlike  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 18:22:13 ---
--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2009, 17:44:55 ---@dHorvat, ako i tebi pomicna polutka dodje do zvona sto mi je jako sumnjivo jer imas serijsko zvono  ??? trebao bi imati istu krajnju brzinu ako i ova dodje do zvona.

--- Kraj citata ---

Mogu reć da je vani dosta toplo. Trenutni start sam izgubio jer nakon kaj sam ošmirglal ferode kuplunga, izgleda da su opet postale slik nakon nekakvih 35 startova s mjesta s fol gasom   :toothy12:

--- Kraj citata ---

Sto si rijesio sa semerinzima posto ih nisi dobio?

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 19 Siječanj, 2009, 18:27:42 ---
--- Citat: dhorvat2 - 19 Siječanj, 2009, 18:22:13 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Sto si rijesio sa semerinzima posto ih nisi dobio?

--- Kraj citata ---

Treba na to pazit da mast ne izadje i zasere remen i sve ostalo.
Ako nakon voznje od 1km sve izgleda cisto, onda su mu dobri i serijski koje je (vjerujem) prebacio sa starih polutki.
Ako nije - eto razloga zasto je skut izgubio start  ;D

SlowRider:
Izgleda da postoji i Stage 6 torq  :icon_scratch:

A od Dopplera nema onaj rub koji bi dodirivao zvono...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju