Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter kupiti? NRG, Runner, GTR, Aerox ili GP1?

<< < (15/16) > >>

ichko:
Pozitivne strane nema, a moraju biti tu jer je u mnogim zemljama pa i kod vas u HR zakon da 50ccm ne smije ici preko 50kmh...Zato sto su to svuda po zakonu i dalje bicikle sa motorom, a ne pravi motori...A na tehnickom te nece pustit ako ide preko 50kmh...

giannelli:
nrg, derbi open, runner, sr50r.... sve je to isto, piaggio masina, prakticnki samo izgled moras birat.. ja bi se odlucio za nrga novog, jer je najeftinij od ponudenih a isto muzike dobijes i pouzdan je po meni mozda i najljepsi, ja nisam uzeo nrg-a jer ga svi imaju ovdje pa sam uzeo sr-a i nisam pozalio, odlican je motor i sve to, al kad je nekome nesto ljepse to je to.  ;D

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Siječanj, 2009, 17:57:13 ---
--- Citat: dhorvat2 - 21 Siječanj, 2009, 17:27:00 ---Naravno prvih 1000 km vozi sa blokadama bez razmišljanja  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Najlosija moguca kombinacija za razradit motor. Ici ce u prevelike okretaje, a vozit ce max. 50 km/h.
Puno je bolje odmah skinuti sve blokade i vozit tako da okretaji ne prelaze neku razumnu mjeru.
Na taj nacin ce moci voziti i 70+ km/h sa manjim habanjem motora nego s blokadama pri 50 km/h

--- Kraj citata ---

To sam reko informativno. Jedino ako se misli pridržavat toga da ga ne "čepi" dok je nerazrađen, onda može. A da je meni netko dao skuter bez blokada u vrijeme kad sam ga ja dobio... sigurno bi ga stiskal na fol gas. Možda tome pomažu blokade. A inače... slažem se da blokade uništavaju motor. To ja svima tupim a nitko me ne shvaća, počevši od mojeg vujče  :angry7:

Damir 2T:
a kak da ga ne čepi sa blokadom,dok je moj derbi imo blokadu moro sam stalno imat ful gas a kad se je zgrijo jedva je kreto  :toothy10:
Zakon je u banani težoj  :angry7:

dino gp1:

--- Citat: Damir 2T - 22 Siječanj, 2009, 10:13:44 ---a kak da ga ne čepi sa blokadom,dok je moj derbi imo blokadu moro sam stalno imat ful gas a kad se je zgrijo jedva je kreto  :toothy10:
Zakon je u banani težoj  :angry7:

--- Kraj citata ---

Slažem se u potpunosti da blokade uništavaju skuter, stalno držiš ful gas a ideš 48-49 km/h ::) i svi te zaobilaze... zakon neću komentirati!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju