Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter kupiti? NRG, Runner, GTR, Aerox ili GP1?
vuk:
--- Citat: zuzi497 - 20 Siječanj, 2009, 22:27:26 ---Ma cuo sam dosta primjedbi na NRG.Zato se ipak ne zelim upustati u rizik s tim... ;D
--- Kraj citata ---
kakvih si to primjedbi ćuo, jel to ona da ima ravnu podnicu :icon_scratch:
zuzi497:
Ovo sam izvadio sa jednog drugog foruma,procitajte ovo:
Piaggio NRG
--------------------------------------------------------------------------------
Pozdrav ljudi! Imam dosta primjedbi na NRG-a. Skuter je skup, a za ono što se dobije nakon kupnje i preskup. Kupio sam novi u 4. mjesecu ove godine. Od tada sami problemi!!!
Vilica je otišla nakon 1000 km. Kad je je mašina zagrijana, užasno je trom na startu. Dok je hladan onda leti. Krajnja brzina nikad mu nije ista ( od 75 km/h do 88 Km/h ) Svi šarafi su prohrđali. Nosač auspuha je isto tako prohrđao! Kapica na auspuhu se odšarafljuje. Na servisu su mi rekli da je to normalno da sve prohrđa. Ali mislim da u nekoliko mjeseci ne bi smio prohrđati. Da li ima netko tko je imao takvih loših iskustava?
vuk:
to je jedan primjerak, na mojem nije ništa zahrđalo dosada. samo je boja otpala na poćetku grane i tu se malo hrđe pojavilo.vilica je nakon 11000 km ko nova. moguće da su talijani nešt sfušarili na tom NRG.
normalno je da ide bolje dok mu je prijenos hladniji,remen se manje rasteže. ako se negdje nešto odšarafljuje onda se stavi jedna obićna i jedna razrezana podloška. ova razrezana smanjuje vibracije.
u biti to se može desiti i na derbiu i gileri pošto se ti motori najviše razlikuju po plastikama,
jbg. nikad ćuo za tako šta na novom NRG, uglavnom su mu zamjerali ravnu podnicu :dontknow:
marko.p:
ma to je jedan primjerak,nrg je dobar kao i runner i gp1 open,probaj sve vozit pa ćeš najbolje znat šta hočeš
Bruno1990:
NRG-a definitivno.. bez razmisljanja vrhunska masina i izgled :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju