Ostalo > Svijet računala i mobitela
nema zvuka
gokiSP:
ima ko da mozda zna u cemu bi mogao bit problem...znaci samo odjedanput mi je nestalo zvuka, probao sam ukljucit drugi zvucnik i opet isto...znaci radi se o laptopu...zna neko nesto :help: :help: :help:
Damir 2T:
Provjeri si postavke zvuka da ti nije negdje uključen mute,ako nije probaj napravit sistem restore na prijašnji datum kad je sve radilo,ako i to ne pomaže probaj instalirat nove drivere za zvuk koje skineš sa stranice proizvođača laptopa ako i to ne radi onda neznam kaj bi moglo bit možda hardverski problem :toothy3:
E da ako si nešto instaliro na komp probaj to maknut sa kompa,pa vidi oče ti radit onda isto tako ako si prije ovog problema instaliro neke drivere za divix mp3 ili nešto drugo probaj ih deinstalirat, a ako si stavljo neke drivere ili radio update drivera što se samog laptopa tiče probaj napravit roll back driver
igor.sb:
jel samo na internetu ili opcenito na svemu
jer kod cure na laptopu nestao zvuk na internetu, 2x u god dana, samo od sebe, nista instalirano, nista drkano :dontknow:, instaliram ponovo driver nista
naletio sam na netu da pomogne ponovo instaliranje flash playera, ali 0 bodova
nakon rusenja i ponovnog podizanja windowsa sve 5 :sad3: :sad3:
jel se moze to kako sredit na neki normalniji nacin osim novih wind?
Damir 2T:
--- Citat: igor.sb - 19 Siječanj, 2009, 11:20:05 ---jel samo na internetu ili opcenito na svemu
jer kod cure na laptopu nestao zvuk na internetu, 2x u god dana, samo od sebe, nista instalirano, nista drkano :dontknow:, instaliram ponovo driver nista
naletio sam na netu da pomogne ponovo instaliranje flash playera, ali 0 bodova
nakon rusenja i ponovnog podizanja windowsa sve 5 :sad3: :sad3:
jel se moze to kako sredit na neki normalniji nacin osim novih wind?
--- Kraj citata ---
pa jesi probo sistem restore, u dosta slučajeva pomaže.
Sigurno se može al moraš prvo nač uzrok problema da bi mogo rješit isti...........
piratski windowsi su sami po sebi problem uvjek nekaj jj*be po tavanu
Pazi kaj se meni desilo,dve particije na c samo winxp i potrebni programi a na d ostale pi*darije,ugasim komp ujutro ga ponovo palim kad ono štanga ne da nema windowsa nego ne postoji ni jedana particija i nema harda sve se razletilo u tri pm
gokiSP:
a instalirao sam photoshop, drugo nisam nista...ove stvari koje si mi nabrojio ja bas i ne kuzim, pa daj molim te ako mozes pojasnit kako da napravim sta...kuzim deinstalirati sl... ne kuzim ovaj roll lock, neam pojma sta znaci... uopce nema zvuka, nigdje...nigdje nije na mute postavljeno to sam pregledao... win je orginal... :dontknow: joj popizdit cu ovako s njemim kompom... :help: :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju