Tehnički kutak > Tuning skutera

Evo jednog tehnickog pitanjca

<< < (4/4)

ADRO 3:
da... tako je....

nego dal neko zna sta su oni boost bottleovi ja to nis ne kuzim

i ta struja mi je jako skupa.... dal valja onaj malossijev cdi 45 eura ili treba bas onaj rotor stavljat to  mi je jos 200 eura

i dal je bolji stage 6 torque drive ili onaj malossi delta clutch

i lol ... :toothy9: dajte mi malo objasnite taj prjenos ja nis ne kuzim tu stavi duzi ovo ono ja sam za prjenos n00b objasnite malo onako za njuba  :help:

i lol lol  :toothy12: :toothy12: dali je bolji yasuni c 20 ili r 1400 mislim po testovima da je r1400

I LOL LOL LOL  :toothy11: evo slozio sam si po meni savrsen setup pa usput malo prokomentirajte i probajte odgovorit na ovo gore
1    RENNAUSPUFF STAGE6 R1400   €269.04
1    WANDLERKIT MALOSSI MHR OVERRANGE 2005   €278.69
1    ANSAUGSTUTZEN MALOSSI KURZ   €44.36
1    ZüNDANLAGE MALOSSI MIT BEGRENZER   €54.97
1    NGK SPARK PLUG CAP AND HR LEAD, RACING   €12.54
1    Getriebe Stage 6 Primär Sekundär 13/43 (1:3,31), Original...   €62.68
1    KUPPLUNGSGLOCKE MALOSSI WING BELL (107MM)   €45.32
1    KUPPLUNG MALOSSI DELTA-CLUTCH (107MM)   €80.04
1    FEDERTELLER MALOSSI   €4.34
1    RACINGWELLE STAGE6 (HPC)   €127.29
1    MEMBRANBLOCK STAGE6 VFORCE3 BY TASSINARI   €47.25
1    VERGASER STAGE6 DELLORTO 21MM BE   €81.97
1    Racingluftfilter Stage6 Double Layer GROSS rot   €27.97
1    70CC STAGE6 RACING   €175.50

BlitzMan:

--- Citat: ADRO 3 - 03 Veljača, 2007, 22:20:28 ---da... tako je....

nego dal neko zna sta su oni boost bottleovi ja to nis ne kuzim

i ta struja mi je jako skupa.... dal valja onaj malossijev cdi 45 eura ili treba bas onaj rotor stavljat to  mi je jos 200 eura

i dal je bolji stage 6 torque drive ili onaj malossi delta clutch

i lol ... :toothy9: dajte mi malo objasnite taj prjenos ja nis ne kuzim tu stavi duzi ovo ono ja sam za prjenos n00b objasnite malo onako za njuba  :help:

i lol lol  :toothy12: :toothy12: dali je bolji yasuni c 20 ili r 1400 mislim po testovima da je r1400

--- Kraj citata ---

Za bost bottle necu nist rec jer bas i neznam previse o njima

Dovoljan ti je i malossi CDI

sto se tice kuplunga tvoj izbor koje got uzmes nes pogrijesit, ako uzmes stage 6 onda samo kupis jos i crvene oprugice ako uzmes deltu onda samo jos kupis set oprugica i stelas

za primar na takav setup najbolje je produzit ( smirit skuter na startu i dobit krajnje )

Piagio centar ti je zastupnik za malossi, nazoves ih i oni ti kazu cijenu djelova koji te zanimaju

OvErLoAd:

--- Citat: .:.MHR.:.Brnić.:. - 03 Veljača, 2007, 22:03:38 ---
--- Citat: OvErLoAd - 03 Veljača, 2007, 20:20:54 ---
--- Citat: .:.MHR.:.Brnić.:. - 03 Veljača, 2007, 15:37:05 ---1 karika je cigo

--- Kraj citata ---

Pa ako je kupio sve djelove vani mislim da mu nije problem nabavit dizne?   

Zašto struja nemože ostat serijska ako ide stage6 usis? Misliš da je tolika razlika u količini smjese koja ulazi u blok? nije.
Što se tiče spuha ide R1200, pogledaj malo kaj ekipa vani vozi, naravno otvoreniji auspusi će više izvlačit iz kita, ali to je ko da veliš da neće due+ dobro radit sa nardom nego da mu treba C16 ili R1200...

Govoriš o tom kitu kao da je neki race kit u igri

i piše se high End

--- Kraj citata ---

Pa na toj frgi PWK treba ti par setova dizni i tesko da ces pogodit koje dizne su idealne na tom kitu i  treba kombinirat a da to iskombiniras nes nikad nastelat da bude OK zato moja preporuka je dellorto ili malossi 22 frga ( isto je). ;)
sto se tice struje sta nije to da skuter ide bolje sa nekim innenrotorom ili barem CDI od malossi ili tp
Sto se tice spuha ide r1200 al sta nije bolje dat 40 eura vise pa imat 10X jaci skuter sa R1400 ;)
Znam da se pise High End

--- Kraj citata ---
Pa ide ali nije da nemože bez toga. Cdi od topa žuti ili crveni pa može štelat sam kut paljenja, ili malossi pa ima onaj s blokadom na prekidač, ali može i sam pomaknut kut paljenja zakretanjem magneta.

2 Adro: pa ja sam mislio da si ti već kupio sve te djelove....

Po meni bi bilo bolje uzet Tpr kit i sve ostalo od topa, imaš skoro sve za uzet u hr, kao i potrošne djelove tipa karike, brtve...
Može radit i s nardom ili naručiš izvana C16 ili jači spuh.

Dulji prijenos biraš prema tome koliko motor ima snage i što ti je potrebnije, ubrzanje ili krajnja, ako voziš po otvorenim cestama i ravnicama uzmeš dosta dulji prijenos, ako voziš po zavojitim cestama di ima i dosta uzbrdica, uzmeš ne tako dugačak prijenos...

Boost bottle navodno smanjuje malo potrošnju i poboljšava reakciju na gas, po meni bespotrebna stvarčica i prodavanje magle, ali nisam isprobao i neznam nikoga tko je....

ADRO 3:
hvala ljudi bili ste od pomoci jos cu malo promozgat pa cu se javit

ADRO 3:
ima neko da bi mi pripasavao sve te djelove na scoot cjena po dogovoru

vi dolazite do mene ne ja do vas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju