Tehnički kutak > Tuning skutera
Gdje kupiti gumeno crijevo za auspuh
Benjamin:
Da ali je to serijski na leovinceu..jel on proizvodi vise okretaja i vibracije..isto kak ima klasicni leovince selene u nosacu a orginal nema...dan e prenasa vibracije...
Damir 2T:
--- Citat: Benjamin - 18 Siječanj, 2009, 17:41:46 ---Da ali je to serijski na leovinceu..jel on proizvodi vise okretaja i vibracije..isto kak ima klasicni leovince selene u nosacu a orginal nema...dan e prenasa vibracije...
--- Kraj citata ---
Da serijski, za taj dio na onoj slici piše "Giunto in gomma"
Benjamin:
Neki auto servis...ili gumarna di proizvode gumena crijeva..moj savjet..i probaj nac nesto..pa poigrat se...ili u ducanima tipa baumax ili bauhaus ili tka nes di bi se moglo nac neka gibljiva crijeva za temperaturu...
Damir 2T:
pitat ču u benconju jel imaju to kao rezervni dio ak ne onda kemije, uf al to obožavam :toothy3: :toothy10:
AUUU al sad prdi,bar nečujem karike :toothy10:
Damir 2T:
Rješen problem,upo sam tastu u radionu našo sam crevo i nabio ga gore,al ovaj put sam nabio cjev u cjev i preko toga crevo i stenuo šelnama.Sad nebi trebalo bit progaranja jer više nepostoji luft par mm kao prvi put kad je bilo spojeno cjev do cjevi,a na tom mjestu je progorilo crijevo.
Može lock :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju