Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
DevMichele:
--- Citat: gun_rider - 16 Studeni, 2009, 15:41:03 ---kakvi komentari...da si na 150 moga tako udrit po kočnici? :sad3:
krkane
--- Kraj citata ---
?
sinke23:
--- Citat: gun_rider - 16 Studeni, 2009, 15:41:03 ---kakvi komentari...da si na 150 moga tako udrit po kočnici? :sad3:
krkane
--- Kraj citata ---
e kuzim sta bi ovo trebalo znaciti..
devil_ma-yela:
evo neki komentar...skut ide super, jer po snimci ste gotovo isti, tako da, svaka pohvala..
samo, idući put nađite neku dužu relaciju da se bolje vidi, nie ova snimka loša, ali je kratki rejs.
no,svejedno, sve 5! :icon_thumright:
DevMichele:
mali up
stage 6 filter bi trebao doc u subotu pa bi konacno mogo rec kako ide motor , i imam jedno pitanje za sve vlasnike xenona ,naci osigurac za xenone (osigurac za svjetla) od koliko ampera treba bit ,te dali moze zgoriti namotaje jer mi se to vec desilo pa me strah da se ne ponovi sad se razmisljam dal da ih pustim ili prodam dalje??
sinke23:
idu inace od 15A ali da bis izbjego da ti ista izgori osim osiguraca stavis onog od 7.5 ili 10. i prije bi trebao izgoriti on nego ista drugo. ako si tocno spojio xenon nema zasto pregorit. jedino zasto se moze desiti da izgori je da dode voda do spojeva!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju