Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
pajo:
michele ajde bilo je i vrijeme da budeš zadovoljan skuter stvarno odlično ide pogotovo mi se sviđa spuh i zvuk je odličan :headbang:
mislim da od ovog ne treba iči dalje osim glave što si naumio ipak je to skuter za svakodnevnu upotrebu tako da pametno na gasu i puno sretnih km :icon_thumright:
benelli:
michele vjerujem da skut ide predobro i vidi se na snimci :icon_thumright:
ali da je onaj sp sa kojim si stao na crtu bio najbrzi prije u istri nebi reko vjeruj mi ima i brzih kao sto kaze dvd rox za onog sta ima sve zivo mhr i jos jednog sta znam osobno samo nisu na forumu ali ima ih
black-rox:
--- Citat: 2TDottore - 14 Studeni, 2009, 20:19:45 ---oprosti al ja pricam o gustu a ne o svakodnevnoj voznji a to da sp pojede high end drkalicu nebi bas reko.....a nakopanog sp-a nije ni trecinu gust vozit ko high end drkalicu....a ti ak tolko vjerujes u svog sp-a mi bumo napravili sljedece sezone jednu turneju od 1500-2000km prek vikenda pa nam se mos slobodno pridruzit pa da vidim kolko si siguran u svog nakopanog sp-a....
--- Kraj citata ---
Čuješ ja imam i 4T za svaki dan tako da se sigurno neću voziti sa sp-om neke ture :hello:
sven_vx:
--- Citat: benelli - 14 Studeni, 2009, 21:06:41 ---michele vjerujem da skut ide predobro i vidi se na snimci :icon_thumright:
ali da je onaj sp sa kojim si stao na crtu bio najbrzi prije u istri nebi reko vjeruj mi ima i brzih kao sto kaze dvd rox za onog sta ima sve zivo mhr i jos jednog sta znam osobno samo nisu na forumu ali ima ih
--- Kraj citata ---
naravno da ih ima...sa cime ljudi voze utrke...ima ih u rovinju dva komada jebeno slozena,ali decki voze utrke u europi,a ne kod nas...ni ja nisam znao za njih do prije 4mj dok nisam upoznao decka i otisao vidjet sta vozi...
sinke23:
--- Citat: benelli - 14 Studeni, 2009, 21:06:41 ---michele vjerujem da skut ide predobro i vidi se na snimci :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma ima ih brzis koliko ces... to si dobro reko, samo znas.. vecina ih je vec na otpadu, neki su po garazama zaribani ili polomnjeni ili vise ne postoje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju