Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
sven_vx:
vidio sam te par puta u medulinu kako ides prema kazeli...tamo si testiro motor ili?moto lijepo izgledaa i neide lose...
DevMichele:
ma da tamo sam iso samo djir da me drotovi ne ulove negdje u gradu jer tada jos nisam imao vozacku a i jos nije registriran ...ugl sutra idem njega regat pa cu bit na njemu 24/7 haha
sven_vx:
--- Citat: DevMichele - 11 Veljača, 2009, 14:35:38 ---ma da tamo sam iso samo djir da me drotovi ne ulove negdje u gradu jer tada jos nisam imao vozacku a i jos nije registriran ...ugl sutra idem njega regat pa cu bit na njemu 24/7 haha
--- Kraj citata ---
aha...motor bi iso jos bolje kada bi gore bio neki shacal,serdarevic...ovako kad si prodo i dao gas mi se ucinilo da ima jeben sus,a vjerovatno i ima...samo naprije sa projectom...tabela ispod,retrovizori dole i bit ce jeben :icon_thumright:
DevMichele:
tnx :D budem budem
marko209vx:
--- Citat: sven_sp180 - 11 Veljača, 2009, 14:37:49 ---aha...motor bi iso jos bolje kada bi gore bio neki shacal,serdarevic...ovako kad si prodo i dao gas mi se ucinilo da ima jeben sus,a vjerovatno i ima...samo naprije sa projectom...tabela ispod,retrovizori dole i bit ce jeben :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
upravo to. goni taj 4 road u k**ra* i nabavi full protocni auspuh sa granom fi4cm...brija :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju