Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (150/172) > >>

CoK:

--- Citat: Aleks - 13 Studeni, 2009, 12:02:03 ---I ja bi najradje sad pogledao filmic, ali mislim da bi bilo pošteno da prvo michele proba pilu, i onda mogu filmici van.

--- Kraj citata ---
Imas pravo  :icon_thumright:

ili....ipak stavi filmich  :headbang:

DevMichele:
evo doso doma i nemogu spavat od nestrpljenja ....pitate se zasto_? hmm pa ujutro bi trebao doc sp ..naravno odmah ce se nabacat platike gore odratit fotosesion i onda usporedba sa najacim spom u istri ...sp je serijala al je iso ko moj sp sa karbom i glavom ugl sp van konkurencije koj gazi sve sp..jedino sta nije serisko na njemu su bjele delta suste prosirena grana i odrezani su svi grijaci na karbu ..ma vidjet cete bolesnjava ugl ja kad sam slozio motor kad je doso od haca bio je na 100m 2 duzine motora iza mene

2TDottore:
ne budi smjesan....taj sp je djecja igracka naspram tvojeg....budes vidio....sam nemoj se previse zaigrat da nebi zavrsio naglavacke.... ;D

doritos:

--- Citat: DevMichele - 14 Studeni, 2009, 02:17:13 ---evo doso doma i nemogu spavat od nestrpljenja ....pitate se zasto_? hmm pa ujutro bi trebao doc sp ..naravno odmah ce se nabacat platike gore odratit fotosesion i onda usporedba sa najacim spom u istri ...sp je serijala al je iso ko moj sp sa karbom i glavom ugl sp van konkurencije koj gazi sve sp..jedino sta nije serisko na njemu su bjele delta suste prosirena grana i odrezani su svi grijaci na karbu ..ma vidjet cete bolesnjava ugl ja kad sam slozio motor kad je doso od haca bio je na 100m 2 duzine motora iza mene

--- Kraj citata ---
...tvoj sp vs sp skoro serijala koja gazi sve druge sp u istri??...zanimljiv dvoboj al sve sto imas u sp-u-mislim da trgas ovaj drugi sp uvjerljivo...tu nebi trebalo bit dileme :)

...al ces biti ponosan i faca kad ga razvalis na testu... :icon_biggrin:

DevMichele:
pa cek daj mi nadji neki skuter u puli skim bi se mogo usporedit ??? ja ga neznam zato cu usporedbu bacit sa odlicnim spom koj ce sluzit kao polkazatelj koliko stroker sp ide u usporedbi sa serjalom ..ti je jos sta nejasno??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju