Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
2TDottore:
--- Citat: J.U.R.C.A - 12 Studeni, 2009, 20:26:16 ---sto se tice tog vxra niti jedan skuter do sad nije pobjedio na utrci ubrzanja istog osim dinekovog spa i ovog spa.(s tim da dinekov sp stvori prednost i odrzava ju a ovaj odlazi na meduubrzanju dosta)
--- Kraj citata ---
eto sad ste sve ste culi kako kai ide.... ;D
a sad bi molio jedan veliki pljesak za mog hrabrog vxra kojem je sudjeno da sluzi kao testni primjerak za naturpijane sp-je.... :hbusa:
doritos:
:wav:
--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2009, 20:32:49 ---eto sad ste sve ste culi kako kai ide.... ;D
a sad bi molio jedan veliki pljesak za mog hrabrog vxra kojem je sudjeno da sluzi kao testni primjerak za naturpijane sp-je.... :hbusa:
--- Kraj citata ---
DevMichele:
--- Citat: 2TDottore - 12 Studeni, 2009, 20:32:49 ---eto sad ste sve ste culi kako kai ide.... ;D
--- Kraj citata ---
hahaha seriski vx a? :toothy10:
jedva cekam da dodje motor u moje ruke pa da vam opisem razliku prije i kasnije:icon_biggrin:
Daci:
no di su filmići??? :toothy9:
2TDottore:
--- Citat: Daci - 12 Studeni, 2009, 21:12:24 ---no di su filmići??? :toothy9:
--- Kraj citata ---
u nasoj timskoj kolekciji su....
100eura..... ;D
kolko ja znam kino i gledanje filmova se placa a nase kino je malo skuplje od ostalih... :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju