Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (143/172) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: aeroxtuning - 09 Studeni, 2009, 23:28:20 ---Pa kad će taj motor za Pulu?  :toothy9: :toothy9: misliš popraviti rupu u ubrzanju zbog dulje getribe ili?

--- Kraj citata ---
Ja sam picjazla. tko god proba motor ostane impresioniran! nije to rupa u ubrzanju. nego rupa na startu!nema ekploziju onakvu kakvu ja zelim(da prvo zavrti kotac bar 2 kruga pa da krene LOL)

uglavnom to je ili zbog dulje getribe ili zbog polutke (torque malossi)a obzirom da sam imao i ja dulju getribu na PM spuhu i radilo je u redu onda mislim da je polutka problem.e sad posto je polini vario konstruiran iskljucivo za serijsku polutku zelim isprobati sa multivarom(obje komponente malossi) da se uvjerim kako ce to raditi.

aeroxtuning:
To mi se svidja kad sve mora bit pic :) to onda znaci da bi bolje bilo koristiti polini vario u komb sa serijskom polutkom?

J.U.R.C.A:

--- Citat: aeroxtuning - 09 Studeni, 2009, 23:45:41 ---To mi se svidja kad sve mora bit pic :) to onda znaci da bi bolje bilo koristiti polini vario u komb sa serijskom polutkom?

--- Kraj citata ---
upravo tako ali sutra cu to sa 100 posto sigurnoscu moci reci!
idem sad spavat!! dizem se u 8 ujutro radit na skuteru!

pratite temu sutra cu obavijestiti o konacnom rezultatu!

GhostRider:
super projek jedva cekam vidjet konacni rezultat samo naprijed :headbang:

2TDottore:

--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Studeni, 2009, 23:35:09 ---tko god proba motor ostane impresioniran!

--- Kraj citata ---

ima i izuzetaka.... :binkybaby:

btw...a ona prica da je motor neznam kak divlji i da baca na zadni to bas i nije istina....  ;D dize on na zadnji i na startu i u voznji bez problema ak se to zeli a ak se ne zeli ne dize uopce....a ono kai mi se najvise svidja u cijeloj toj prici osim kai motor juri je da se moze i sporo vozit jako ljepo bez ikakvih problema sto je jako bitno jer je motor slozen za svakodnevnu voznju... :icon_thumright:

danas kad se stavi multivar mozda na naglo jos dodatno poludi.... :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju