Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
DevMichele:
@marko...sljedeci week bi trebo do grobnika laganica tako da se mozemo dog nesto :D
@sven haha a jos najbolje da takav motor nebacam u bok bilo bi smjesno ..jedva cekam utorak da se provozam malo pa gradu sa spom :happy3:
sven_vx:
--- Citat: DevMichele - 08 Studeni, 2009, 16:14:51 [email protected] week bi trebo do grobnika laganica tako da se mozemo dog nesto :D
@sven haha a jos najbolje da takav motor nebacam u bok bilo bi smjesno ..jedva cekam utorak da se provozam malo pa gradu sa spom :happy3:
--- Kraj citata ---
ma ne kazem ja da ga nesmijes bacat,ali vidio sam kako ti to vozis,pa mi je malo zao da padnes i unistis pm-a i oderes na novo lakirane plastike...btw jesi ponovo lakirao one zute plastike nakon sto smo isli po njih gore kod onog tipa kod tehnicke stanice???jer ono uopce nije bila zuta boja,nego neka fus... :icon_biggrin:
J.U.R.C.A:
sto se tice voznje ovaj motor se moze i lagano voziti!
preporucam mickeleu da ne frce puni gas konstantno jer to niti 4 t nemoze izdrzati!
DevMichele:
sven ma nebrini pazit cu na nju koliko je god to moguce....jurce ma nebrini u puli ima 3 ceste di se moze motor razvuci tako da nemam ga di drzat
aeroxtuning:
Samo 3?? A šta je sa onim dijelom di je stadion,kad sam bio svako malo proleti neki tuniran auto :))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju