Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
J.U.R.C.A:
puno povoljnije nego jelinic!
ako sam dobro shvatio oko 100 kuna ispadne felga plastificiranje i pjeskarenje!
uglavnom ja sam micheleove felge dao kod jelinica. on mi je provjeren i znam da proizvodi kvalitetno ispadaju!
btw nisam znao za ovog povoljnijeg!
sven_vx:
--- Citat: J.U.R.C.A - 03 Studeni, 2009, 17:17:29 ---puno povoljnije nego jelinic!
ako sam dobro shvatio oko 100 kuna ispadne felga plastificiranje i pjeskarenje!
uglavnom ja sam micheleove felge dao kod jelinica. on mi je provjeren i znam da proizvodi kvalitetno ispadaju!
btw nisam znao za ovog povoljnijeg!
--- Kraj citata ---
zvao sam jelinica i htio mi je uzet 250kn po felgi...ali koliko znam jelinic lakira,a ne plastificira???
i okolo se raspitivao i naso ovog u jezdovcu...
black-rox:
--- Citat: J.U.R.C.A - 03 Studeni, 2009, 10:35:16 ---goki ovisi o kojim okretajima je rjec!
ja sam uvjeren miljun posto da blok nebi pukao da je rjec @ 9000 okretaja. ovdje se radilo o minimalno 11000.
--- Kraj citata ---
Sa serijskom strujom 11000 a cdi blokiran kako da ne i taj motor se malo bezveze vrti u prazno ovi timingi su totalno loši.........
ancoo:
Kod Blaža je pjeskarenje po felgi 100kn sere da mu je problem pjeskariti plastificirane felge, a plastificiranje 40kn kod Blazovica kako li se preziva ja san moje nekidan pjeskarija i plastificira
sven_vx:
--- Citat: ancoo - 03 Studeni, 2009, 18:22:02 ---Kod Blaža je pjeskarenje po felgi 100kn sere da mu je problem pjeskariti plastificirane felge, a plastificiranje 40kn kod Blazovica kako li se preziva ja san moje nekidan pjeskarija i plastificira
--- Kraj citata ---
u koju boju si plastificirao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju