Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
black-rox:
--- Citat: stefek_kc1 - 31 Listopad, 2009, 10:03:23 ---pa vidim da ti ni manekenstvo nie neš nego fuš a bolje ti ide od tuninga...a kakav ti tuning onda...visoko veliš?evo još jednog sveznadara.
btw goki ti si moj idol :icon_biggrin: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Čuješ kad ti sam složiš onda se javi do tad tišina i ćo piši hrvatski aš kurca ne kužin ovaj tvoj jezik :hello:
steeef:
onda si uzmi fino riječnik pa da skužiš...
ja sam bar prizemljen i ne ponašam se ko da sam pozobal svu pamet svijeta...kak ti imaš pravo kritizirat imamo svi jbg.
tak ko ti i ja tuniram...svi smo mi imali lego kockice ko klinci i znamo sastavljat i rastavljat...i pravit švabo tuning ko blek tim tuning
black-rox:
Čuješ tebe čika hac slaže,ja ko mali nisam slagal lego kockice nego sam provodil vrijeme u garaži :hello:
steeef:
aha,po garaži si razvlačil legiće?nie se niko htjel igrat s tobom?
sad mi jasno od kud tolka samohvala i nametljivost te potreba za dokazivanjem nevidljivog :hello:
black-rox:
--- Citat: stefek_kc1 - 31 Listopad, 2009, 12:42:22 ---aha,po garaži si razvlačil legiće?nie se niko htjel igrat s tobom?
sad mi jasno od kud tolka samohvala i nametljivost te potreba za dokazivanjem nevidljivog :hello:
--- Kraj citata ---
Ne nikad me nisu zanimala ta sranja lego,nego samo naučiti radit,a vidi se ti si se igral legićima pa ti sad drugi moraju slagat motor :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju