Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (108/172) > >>

dbara:
ovo je postalo gore od sante barbare i svih meksičkih sapunica zajedno inače odličan projekt...

black-rox:

--- Citat: R@VeN - 31 Listopad, 2009, 00:52:04 ---ovo je postalo gore od sante barbare i svih meksičkih sapunica zajedno inače odličan projekt...

--- Kraj citata ---
hehe istina jbg ja nisam kriv :laughing7:

steeef:

--- Citat: black-rox - 31 Listopad, 2009, 00:42:32 ---Znaš šta mene smeta šta je hac tu djeci prodava maglu izbijao im pare iz džepova,a vidi sad dečku uj#bo motor pobral soldi i nema ga više na forumu,šta je to nego nepravda,kad mene netko optuži da sam mu neš sjebal ja sigurno neću uteć s foruma,a to se neće ni dogoditi jer ja neću zet niš delat ako mislim to zafušat ili nemam vremena :hello:

--- Kraj citata ---

gle ne poznaš haca i sereš bezveze i to mene smeta.

black-rox:

--- Citat: stefek_kc1 - 31 Listopad, 2009, 01:59:20 ---gle ne poznaš haca i sereš bezveze i to mene smeta.

--- Kraj citata ---
A mene pači to ča je dečku naplatil,a ni niš storil,samo nekakovi fuši ja vidin tuka :angry9:

steeef:

--- Citat: black-rox - 31 Listopad, 2009, 02:05:45 ---A mene pači to ča je dečku naplatil,a ni niš storil,samo nekakovi fuši ja vidin tuka :angry9:

--- Kraj citata ---
toe onda između njih dvoice.

ni ja nisam videl kod tebe niš konkretno osim hiljadu nepotrebnih slika ko da si maneken a ne neki teški tjuner kakvim se prikazuješ po forumu.žalosno je i jadno da moraš pljuvat druge da bi uzdigel sebe.

sori na offu...al nemrem šutit dok vidim da se pojedinci ponašaju ko da drže boga za bradu,a bez razloga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju