Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (99/172) > >>

Ive_MHR:
al ste zaspamali

PM, svima SP ide 200 dizwe na 100 na zadnji, pa j#bote  nijeto gesara ili neka 2-t sportiva...

A SP sam vidio i sve se uzivo odvidivalo,i ja nzm sta je taj hac radio, al za te pare i djelove ovaj motor je trebo biti vise gore nego na cesti,i zao mi je da michele sada radi nekog lika mora opet sve na novo raditi a utuceno tolko para......

I neka mi neko objasni kako je moguce da je blok puko na pola jer se drzo na 4 vide ajde tu teoriju da cujem??? A vozim se vec par mj tako na 4 VIDE!!!!

CoK:

--- Citat: Ive_MHR - 27 Listopad, 2009, 23:19:40 ---al ste zaspamali

PM, svima SP ide 200 dizwe na 100 na zadnji, pa j#bote  nijeto gesara ili neka 2-t sportiva...

A SP sam vidio i sve se uzivo odvidivalo,i ja nzm sta je taj hac radio, al za te pare i djelove ovaj motor je trebo biti vise gore nego na cesti,i zao mi je da michele sada radi nekog lika mora opet sve na novo raditi a utuceno tolko para......

I neka mi neko objasni kako je moguce da je blok puko na pola jer se drzo na 4 vide ajde tu teoriju da cujem??? A vozim se vec par mj tako na 4 VIDE!!!!
--- Kraj citata ---
Na 50 kubika jeli... Nisi ti ni svjestan koja su to opterecenja,nebi razumio

Ive_MHR:
aj da nisam nikada vozio sp ili drndao po njemu nebi nis reka, l kako god po eni je nemoguce,nes drugo je tu

aeroxtuning:
Logika dečko,nema uspredbe vibracija izmedju 50 i 180

duje87:

--- Citat: J.U.R.C.A - 27 Listopad, 2009, 23:17:54 ---serijskog vxra :)  :toothy12:  :toothy12:  :angry7:

--- Kraj citata ---

ja sna gore procita da je vxr skoro serijski sta bi podrazumijevalo lagana pristelavanja,a ne 1000e ulozenih dijelova makar i polovni bili....sta onda ocito neko tu laze :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju