Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (93/172) > >>

elvis_27:

--- Citat: sinke23 - 26 Listopad, 2009, 18:27:31 --- vozio sam vise  full kit sp, pogotovo ih ima tu po trstu. mogu reci da skuteri idu bolesno, i da se sa serijalom ne moze mjeriti, ali neka mi nitko ne govori da seriski sp ne moze skocit na startu i da sa 40 na sat ne moze poletit na zadnji tek tako. nikad se nisam bavio tim preradama jer sam svjesan da za to treba biti veci majstor od onog koj zna samo otvorit i sklopit. mogu reci samo jednu stvar, sa svojim sp sam proso preko 20 000 km bez popravka i uzivao ful, a svatko ko je preso sa serijale na tuning nije vidio dan da nije nesto sarafao... a da ne pricam zivce i pare koje mu je taj tuning pojeo. cijenim decke koji rade na preradama i koji su pokazali znanje u tome ali cu reci i to da ta vrsta "sporta" je samo za one koji su svijesni sta je to ,sto podrazumijeva da kad nesto rikne mu je kao "dobro jutro" i budimo realni... za one koji imaju malo deblji novcanik  :hello:

--- Kraj citata ---
ovako motor sa 40 ti neide na zadnji ako ga necimnes,ali na startu se dize,evo u petak ide video,serijala full 13 grama rolice sa jednom rukom kao ovaj decko na videu!

elvis_27:
jurca svaka cast ,motor leti,ja ima negdje video tvog starta jer sma bio na forumu kad asi radio taj sp cini mi se na ss-u,decki jednostavno ja nebi u zivotu kit sstavio na sp-a to je jedini motor koji nebi diroa nista,osim ga malo nastimao da je malo zivlji i to je sve!

J.U.R.C.A:

evo filmek protiv 2T dottore VXRA!
svi znamo kako taj vxr ide! Usudio bih se reci jedan od najjacih vxrova koje sam vozio.

jedan race je  sa malossi auspuhom a drugi sa serijskim s tim da sa malossi spuhom nismo mjenjali rolice!

motor trenutno vozi 14 g rolice a okretaja i dalje ima na pretek.

2TDottore:
decki moji kak ide ovaj sp pa to je strasno.....jurca ga je stavrno predobro slozio i ustelao.....bio sam uvjeren da imam dosta velike sanse protiv njega al jednostavno sp je tolko brutalan da doslovno trga volan iz ruke na startu i dize na zadnji prakticki kad god hoces......do sad sam sa svojim vxr-om doslovno pojeo 8 sp-ova 180 sto serijskih sto lagano tjuniranih i nekoliko vxra sto su navodno dobro slozeni.neki od njih su cak imali i malossi i polini kiteve pa im ni to nije pomoglo.....

gokiSP:
hahaha dottore da se nisi zaboravi sagnut  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju