Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180
giannelli:
istina, jbg, mozda sam malo preburno reagiro na ovo iako nisam upleten nimalo, al elvis mi digo tenzije malo. NHF
mene je kostalo preko 2000kn, samo na ruke sto sam im ostavio, djelove nece ubrajat. dok mi mestar u aprilia servisu nije reko odbij mali s tom apriliom: :D
sto prije shvatis da ozes to sam to bolje, 2t skuteri su najjednostavniji jos, ne govorim o turpijanju to je nauka vec, al malo se nacitas foruma i mozes bez beda raskopat i slozit skut. tak bi ja raskopo sp-a i kad zapne kontaktiro bi jurcu ili nekog ko ima iskustva za BB.
nevolim nikom pametovat pa se ispricavam ak kome smeta, al samo govorim da ne treba uvijek mestrima davat, jedino bi im dao da imam garanciju sto jedino jest dobro kod servisa pravih.
CoK:
:sad1:
Glupo je da netko prica u ime drugoga, to moraju rijesiti doticne osobe, jer se tako sire samo krive informacije. Sve stoji kaj si rekao :binkybaby:
ogrosic:
Fakat neznam kaj bi rekao na cijelu situaciju, al mi je jako žao dečka i novaca koji su uloženi u taj motor, imao je najbolju volju srediti jebački motor, dao pun k**ra* para za dijelove i na kraju ima ragu sa strganom mašinom. To slanje motora po Hrvatskoj na slaganje mi je u najmanju ruku smiješno. Kao prvo nitko ti nemože garantirati za taj rad, kao drugo opet nece znat kaj je rađeno na motoru a jako puno para je u igri i do sad je jako puno para bačeno. Ja bi bio lud. Nemogu vjerovat da u blizini nema nekog mehaničara kojem može odvest motor na slaganje i poslije toga kad ide po motor, prije nego ga preuzme motor probati. I ne sviđaju mi se komentari ako nisi mehaničar da opće nemožeš voziti tog prokletog sp-a, al kaj je najgore to je očito tako :( :(, valjda ce sa JURCOM bit vise srece, od decka sam kupovao neke dijelove, i objasnio mi je sve sto sam ga pitao tu na forumu i čini mi se da ima jako puno znanja i da je skroz ok dečko, ista stvar sa Chupsy-jem, Haca neznam i nezelim nista govoriti o covjeku ali po ovim pisanjima po forumu ne bi imao posla s njim. Jbg ja imam srece kaj zivim u Zagrebu, pa imam i Chupsy-ja i Jurcu u blizini ak fakat zagusti inače i ja probavam sve sam napraviti ali to u večini slučajeva završava dodatnim troškovima i živciranjem, al jbg ak hoces nesto nauciti moraš bit spreman i popušiti i para i živaca.. Michele drž se i sretno s motorom.
Pupo:
Nek prestane spamat ekipa koje se ovo netiče, maltene kopirate postove jedni od drugih. Najbolje da počnete skupljat pare za dev-a. Ako netko ima što reći to je onda Dev i Hac, ostali što se tiče te priče nula bodova. Nalazite se "Projektima" pa nek i postovi budu u skladu s time!
Lp
CoK:
--- Citat: ogrosic - 26 Listopad, 2009, 14:44:31 ---Fakat neznam kaj bi rekao na cijelu situaciju, al mi je jako žao dečka i novaca koji su uloženi u taj motor, imao je najbolju volju srediti jebački motor, dao pun k**ra* para za dijelove i na kraju ima ragu sa strganom mašinom. To slanje motora po Hrvatskoj na slaganje mi je u najmanju ruku smiješno. Kao prvo nitko ti nemože garantirati za taj rad, kao drugo opet nece znat kaj je rađeno na motoru a jako puno para je u igri i do sad je jako puno para bačeno. Ja bi bio lud. Nemogu vjerovat da u blizini nema nekog mehaničara kojem može odvest motor na slaganje i poslije toga kad ide po motor, prije nego ga preuzme motor probati. I ne sviđaju mi se komentari ako nisi mehaničar da opće nemožeš voziti tog prokletog sp-a, al kaj je najgore to je očito tako :( :(, valjda ce sa JURCOM bit vise srece, od decka sam kupovao neke dijelove, i objasnio mi je sve sto sam ga pitao tu na forumu i čini mi se da ima jako puno znanja i da je skroz ok dečko, ista stvar sa Chupsy-jem, Haca neznam i nezelim nista govoriti o covjeku ali po ovim pisanjima po forumu ne bi imao posla s njim. Jbg ja imam srece kaj zivim u Zagrebu, pa imam i Chupsy-ja i Jurcu u blizini ak fakat zagusti inače i ja probavam sve sam napraviti ali to u večini slučajeva završava dodatnim troškovima i živciranjem, al jbg ak hoces nesto nauciti moraš bit spreman i popušiti i para i živaca.. Michele drž se i sretno s motorom.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Chupsy je kralj hahaaha,a JURCI sam se obratio jer me zanimju neke stvari i dao je broj moba i sve da se dog,tak da ono. Niam se uspio javit jel stvari jos nisu sigurne al ako sve krene po planu hocu sigurno... off topic :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju