Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (74/172) > >>

duje87:

--- Citat: sinke23 - 26 Listopad, 2009, 09:33:10 ---neznam sta je posebno na tom videu, motor barem u startu radi ko potpuno seriski sp sa rulinima od 13 grama.  :laughing6:

--- Kraj citata ---

al jbg uvik ce se nac ekipe koja ce drkat na ovakve videove jer u zivoptu nisu vidili ZDRAVOG I NASTELANOG SERIJSKOG spa  :laughing6:

sven_vx:
neide lose motor...ali kad sam vozio od Kolaka onog sp-a ovo sve je goli k**ra*... :toothy9:

DevMichele:

--- Citat: sinke23 - 26 Listopad, 2009, 09:33:10 ---neznam sta je posebno na tom videu, motor barem u startu radi ko potpuno seriski sp sa rulinima od 13 grama.  :laughing6:

--- Kraj citata ---
sinke daj tvoj ide dobro al kako ne kuzis da se sp seriski moze dignut eventualno jednom ovaj se po 2-3 puta propne na zadnji cimanjem gasa ,stivi ove moje 12.5 ruline i mogu se kladit da sjednes normalno nebi digo negovorim o drkanju sa sustama u kvacilu naci seriske suste

duje87:

--- Citat: DevMichele - 26 Listopad, 2009, 12:07:39 ---sinke daj tvoj ide dobro al kako ne kuzis da se sp seriski moze dignut eventualno jednom ovaj se po 2-3 puta propne na zadnji cimanjem gasa ,stivi ove moje 12.5 ruline i mogu se kladit da sjednes normalno nebi digo negovorim o drkanju sa sustama u kvacilu naci seriske suste

--- Kraj citata ---

nije sve u prijenosu..stelat karb momci ..stelat :)

CoK:
Trazim smajlic,rijec,sliku,bilo sto da opisem citavu ovu situaciju ali nista...zajebano prijatelju zajebano  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju