Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

extreme RUNNER tuning-PULA FX125 i SP 180

<< < (72/172) > >>

R@kija:

--- Citat: ancoo - 25 Listopad, 2009, 17:54:43 ---Iskreno sumljan sa je Hac kriv zato sto ti motor ima vibracije i zato sto su ti se odvidala klista, uvjeren san da ti je zbog toga i puka blok sila koja se pojavila izmedu felge i bloka, pucanje je neizbjezno...
Da je Hac kriv zato sto ti nije posla na vrime je...
Za navoje nes ti meni problema izvaditi 4 sarafa iz blokova san ih izvadija min 50kom max 3min po komadu
Blok se moze zavariti u luckome ako pukne ja cu se obisiti, majstor vari remenicu od SP-a var je ne povuce ispita je na stroju fantazija blazena mu svaka kuna...

NAJBITNIJE!!!!
Mikele nije bit novaca mozes ti imati milijone i zatuc ih u skuter moras shvatiti da SP nadrkani nije skuter za tebe, to je skuter koji svaki puta kad ga upalis drugacije radi skuter oko kojeg svaki dan triba dr#at% karburator stelati pristelavati da bi radija normalno i da bi krenija se voziti, a ti to znanje nemas!!!!

Svaka cast Jurci i svima sa foruma jedino ko bi mi slaga blokove je Auto Bil s radapcigeron di nema tuckanja po radilici i blokovima da side, skutere takve dobro postela Kolak(vozija san Jurinog SP-a bija je ustelan radija je ko sat), Smajo decko sto je radija u Auto Bila, Leo sto vozi PH...

--- Kraj citata ---

čukman je strašan...to potpisujem

[SB]Replica 180:
i sta ti vrijede sve pare koje mozes imati , kad ti nemogu osigurat da ces se vozit na njemu svaki dan!  ::)
i jos jedan ducan sp postao drlogom , necijim nemarom!  :angry7: :angry7:

ne zelim nikoga uvrijediti, ali jetra me boli  :sad3:

gun_rider:
ne želin se mišat u rasprave...al samo ću ti reć da imaš muda i da si hrabar tako slat mašinu, motor i davat pare LJUDIMA KOJE NEZNAŠ...niti si ih ikad vidia vjeovatno
pa j****u mater...nije pula zadnja zabit i da nema nijednog meštra koji je sposoban uprešat novu radilicu, naštelat karb i prijenos...
i nema tu piškit ću kakit ću...lipo kad meštar složi, vidiš da sve radi kako spada vadiš novce plaćaš sve...zadovoljan obavljenim...
neće da radi, odugovlači? uzimaš svoj motor i lagano ga pozdraviš...a ne ovako cila filozofija oko toga

svaka čast i hacu, uopće nesumljan da faca zna nekog kurca...al čisto zbog te neodgovornosti nebi mu da da čuva 2 nacrtane ovce...a to si zna i sam jer nije baš da se od jučer priča o zakašnjelin djelovima, itd :happy6:

J.U.R.C.A:
Lagano frkani sp .. koji je i dalje za gradsku upotrebu !

doc-sr150:
 :angry7: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju